Παναθηναϊκός: «Μάθημα» το... κατόρθωμα της προηγούμενης σεζόν

Παναθηναϊκός - Άρης 1-2: Highlights - VIDEO

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του καλούνται να βγάλουν από το μυαλό των ουδέτερων ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια άκρως προβληματική και ευάλωτη ομάδα όταν ο αντίπαλος φέρνει τη μπάλα κοντά στα καρέ του.

Η προσγείωση στην πραγματικότητα ήταν κάτι παραπάνω από σκληρή πέρσι, όταν άπαντες έλεγαν πως παρά το τεράστιο ρίσκο με τον προπονητή, το υλικό είχε εμπλουτιστεί τόσο πολύ (συγκριτικά με τις μέρες Δώνη) που θα έφταναν κάμποσες εμπνεύσεις του Μακέντα, του Καρλίτος, του «Βίγια», του Αϊτόρ, του Χατζηγιοβάνη και του Μαουρίσιο ώστε το κλαμπ να βγει εύκολα Ευρώπη.

Με το που ο Τσάβι Ρόκα ολοκλήρωσε τις μεταγραφές λέγαμε ότι από τους παίκτες που έφερε θα ευχαριστιόμασταν μπάλα.

Πέρα από τις τακτικές και τον τρόπο που προσπαθούσε να αναπτυχθεί ο Παναθηναϊκός διαβάζοντας το ιστορικό των παικτών αισιοδοξούσες πως τη μπάλα θα την χάιδευαν, ότι θα έβλεπες κάποιους από αυτούς και θα χαιρόσουν.

Το λες και κατόρθωμα που ο Παναθηναϊκός με αναβαπτισμένο ρόστερ έφτασε να θεωρείται βατός (!) αντίπαλος από τα Γιάννενα και την Τρίπολη!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News