Παναθηναϊκός: Μαθαίνει αντίπαλο μέσω... Κατσουράνη

Έφτασε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και δια χειρός Κατσουράνη, θα διεξαχθεί το μεσημέρι (14.00), η κλήρωση για τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον γηπεδούχο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι οι οκτώ φιναλίστ είναι οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Λαμία, Παναιτωλικός και Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της τόσο μακριά στη διοργάνωση.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming ενώ προσκεκλημένος της ΕΠΟ, ο οποίος θα κάνει και την κλήρωση θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης.

To σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΠΟ: “Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών το 2004 Κώστας Κατσουράνης θα διενεργήσει τις κληρώσεις για την προημιτελική και την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Την κλήρωση, η οποία θα καλυφθεί σε live streaming και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα και το κανάλι της Ε.Π.Ο. στο Youtube, καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς του Κυπέλλου σε Facebook και Instagram, θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.
Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο «Athens Marriott»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News