Παναθηναϊκός - Μαρκό ώρα: Με το... δεξί ο Πογιάτος - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Μαρκό ώρα: Με το δεξί ο Πογιάτος - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Μαρκό στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» για μια φιλική αναμέτρηση, στην οποία ο Ντάνι Πογιάτος θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (18:30, Newspao.gr, PanathinaikosTV).

Οι πράσινοι της… νέας εποχής του Ντάνι Πογιάτος θα ριχτούν στο χορτάρι για τον πρώτο φιλικό αγώνα στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Οι φίλοι του συλλόγου θα δουν για πρώτη φορά σε δραστηριότητα μερικά από τα νέα αποκτήματα της ομάδας (Αϊτόρ, Σαβιέ, Ιωαννίδης, Βέλεθ), αλλά και τη νέα φιλοσοφία του πράσινου τεχνικού στον αγωνιστικό χώρο. Αμφίβολος είναι ο Καρλίτος, ο οποίος έκανε ατομικό την Παρασκευή, ενώ εκτός τέθηκε ο Βιγιαφάνες.

Το φιλικό με το Μαρκό θα έχει ιστορικό χαρακτήρα, καθώς θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το ολόφρεσκο PanathinaikosTV. Θυμίζουμε πως ο κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει το ματς δωρεάν τόσο από το paotv.gr, όσο και από το κανάλι του Cosmote.

Παναθηναϊκός – Μαρκό ώρα: Μπάσιμο από δύο για Χίλιεμαρκ – Αυτά ισχύουν για Παναθηναϊκό

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το newspao.gr, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο για τον Τσάβι Ρόκα χωρίς -ωστόσο- να είναι στην κορυφή της λίστας του με τα οκτάρια.

Αντίθετα, ψηλά στις λίστες τους τον έχουν δύο ομάδες από τη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα οι Μίντιλαντ και Έλφσμποργκ, οι οποίες έχουν κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του, με τον διεθνή χαφ να περιμένει κάτι καλύτερο.

Για την ώρα, στην κορυφή του Ρόκα για τα χαφ υπάρχουν οι Μπερτόκιο και Μπενιάτ, ενώ με παίκτες όπως ο Χίλιεμαρκ ή ο Τρες -που είναι στις εναλλακτικές- έχουν γίνει για την ώρα απλά διερευνητικές επαφές.

Όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν σύντομα στο θέμα του χαφ για το “τριφύλλι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News