Παναθηναϊκός: Μακριά από την διαιτητολαγνεία Ιβάν και παίκτες

Το πλάνο Ιβάν για ΟΦΗ - Ενδεκάδα με απουσίες

Είμαστε σίγουροι ότι η διαιτητολαγνεία που έπιασε τον περίγυρο σχετικά με το ποιος θα διευθύνει το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ελάχιστα απασχόλησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Καλύτερα, λέμε εμείς! Πέρσι όταν εκτός έδρας οι ήττες έπεφταν σύννεφο ο Σέρβος δεν κρύφτηκε ποτέ πίσω από τους ρέφερι (που δεκαετίες τώρα σε πολεμούν και δεν σου χαρίζουν το παραμικρό) αν και σε κάποιες περιπτώσεις όντως οι αποφάσεις τους ήταν για γέλια.

Ο κόουτς στεκόταν μόνο στα λάθη της δικής του ομάδας κάτι που εκτίνασσε τον εκνευρισμό των οπαδών (και) προς το πρόσωπό του. Ο Γιοβάνοβιτς σκέφτεται μόνο ποδοσφαιρικά, αυτός είναι και δύσκολα θα αλλάξει.

Απορρίπτοντας 100% την λογική του Λάζλο Μπόλονι για κοντρόλ ρυθμό και αμυντικογενή τακτική, προσπάθησε να παρουσιάσει μια ομάδα πιο ορμητική, λιγότερο προβλέψιμη, ικανή κάποια ματς να τα νικά διαδικαστικά με μια απλή εφαρμογή του επιθετικού της πλάνου.

Αν δεν το κατάφερε με θεαματικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη) ήταν γιατί το κλαμπ αδυνατεί κυρίως να βρει στελέχη ικανά να αντέξουν τον παραγοντικό πόλεμο που λέγεται Σούπερ Λιγκ.

Αποτέλεσμα είναι να τρως τις πιστολιές και να τρέχεις μετά (και να μην φτάνεις) να βρεις το δίκιο σου! Ο Ιβάν όμως γι αυτό δεν νοιάζεται, κοιτά να κάνει μονάχα την δουλειά του αντί να τον παρασύρει η τρέλα της διαιτησίας, σε τέτοιους πολέμους δεν είναι εθισμένος, αυτός μονάχα θέλει να διδάσκει ποδόσφαιρο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News