Παναθηναϊκός: Μακάρι να παραμείνει για μια ακόμα χρονιά

Παναθηναϊκός: Μακάρι να παραμείνει για μια ακόμα χρονιά

Αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ο Μιγιάτ Γκασίνοβιτς.

Δικαίως, αφού κέρδισε το πέναλτι κι ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν πολύ την ομάδα στην κυκλοφορία μπάλας από το χειμώνα κι ύστερα. Ο Σέρβος από την αρχή της καριέρας του βγάζει το ψωμί του ως ένας κλασσικός δημιουργικός μέσος.

Ένα «8άρι» αρκετά έξυπνο, που διακρίνεται για την επιθετικότητα του και τα καλά του τρεξίματα. Δεν είναι γρήγορος αλλά η ικανότητα να διαβάζει το παιχνίδι τον βοηθά να βρίσκεται εκεί που πρέπει και να «καλύπτει» αυτή την αδυναμία του.

Ο ταλαντούχος χαφ στον τελικό ήταν ο άνθρωπος που τις περισσότερες φορές έπαιρνε μπάλα από τους συμπαίκτες του για να «σπάσει» την δεύτερη γραμμή πίεσης του αντιπάλου, με μία σίγουρη πάσα είτε ανάμεσα στις γραμμές είτε στα πλάγια. Σε αυτό το κομμάτι είναι αξιόπιστος με μεγάλη ευστοχία στις μεταβιβάσεις.

Διαθέτει, δηλαδή, καλή πρώτη πάσα κάτι που θέλουν οι περισσότεροι προπονητές από τους μέσους τους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μακάρι να παραμείνει για μια ακόμα χρονιά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News