Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming: Το 2ο διεθνές τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο διεξάγεται στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη της ομάδας αρχίζει σήμερα στο ΟΑΚΑ με τα βλέμματα να πέφτουν επάνω στον ανανεωμένο Παναθηναϊκό.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 19:00 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, με τους φίλους του τριφυλλιού να περιμένουν πώς και πώς να παρακολουθήσουν από κοντά την πρώτη φιλική αναμέτρηση στο «σπίτι» της ομάδας και τα νέα αστέρια αυτής.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, καλή προθέρμανση για τη νέα σεζόν που αρχίζει, για την νέα ομάδα που ετοιμάζει ο Αργύρης Πεδουλάκης με υψηλούς στόχους.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι σήμερα στο ΟΑΚΑ θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το Jumbotron, ο νέος πίνακας στα πρότυπα του ΝΒΑ που εγκαταστάθηκε από την ΚΑΕ στο γήπεδο.

Ωστόσο η αποκορύφωση της βραδιάς θα είναι όταν ανέβει στην οροφή του γηπέδου το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου το οποίο θα κοσμεί το «κλειστό» σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.

[the_ad id=”309153″]

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming

Οι κορυφαίες ομάδες έρχονται στο ΟΑΚΑ προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής σε έναν εκ των μεγαλύτερων παραγόντων στην ιστορία του Ευρωπαϊκού αθλητισμού και να συμμετάσχουν παράλληλα στο δυνατότερο τουρνουά της γηραιάς ηπείρου.

Και όλα αυτά τη στιγμή που το λάβαρο του Θανάση Γιαννακόπουλου θα υψωθεί και θα πάρει θέση δίπλα σε αυτό του Παύλου και πλάι στους δεκάδες τίτλους που έχει πανηγυρίσει το «τριφύλλι» στα χρόνια που η οικογένεια Γιαννακόπουλου ηγείται του τμήματος μπάσκετ.

Το ΟΑΚΑ θα κατακλυστεί από χιλιάδες φίλους του Συλλόγου που βλέπουν την υπόσχεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να παίρνει σάρκα και οστά, μια υπόσχεση πως το «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα γίνει θεσμός και θα αποτελεί το κορυφαίο τουρνουά της Ευρώπης.

[the_ad id=”309113″]

Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming

Η παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων του αθλήματος όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Έτορε Μεσίνα με τις ομάδες τη Φενέρ και της Αρμάνι δίνουν μια ξεχωριστή λάμψη, ωστόσο, ο Σιμόν Μιζράχι και η Μακάμπι «φωτίζουν» μια από τις σημαντικότερες περιόδου του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο επί σειρά 50 ετών παράγοντας και πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα τιμηθεί από τον Παναθηναϊκό καθώς στο πρόσωπο του «φωτογραφίζεται» ο τελευταίος εν ζωή μεγάλος παράγοντας του παρελθόντος.

Η στενή του σχέση με τους Παύλο, Θανάση και Δημήτρη  Γιαννακόπουλο και η αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη αποτυπώνεται σε δεκάδες στιγμές που έχουν γραφτεί στη χρυσή βίβλο του αθλήματος.

Εξάλλου, Παναθηναϊκός και Μακάμπι αποτελούν και θα αποτελούν πάντα τα ιερά τέρατα της Ευρώπης.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming

Ο ιστορικός ηγέτης του Παναθηναϊκού έκανε τα πάντα για να βοηθάει του συνανθρώπους τους και ακόμα και τώρα γίνεται μέσω του ιδρύματος που φέρει το όνομά του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχή σεζόν τιμά με τον καλύτερο τρόπο τον εμβληματικό της ηγέτη.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να «πέταξε» ψηλά στον ουρανό όμως είναι πάντα στην καρδιά όλων των φίλων του «τριφυλλιού».

Και το δεύτερο διεθνές τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι εδώ για να μας θυμίζει όλα όσα προσέφερε στον Ελληνικό αθλητισμό.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να τιμήσουν τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη και παράλληλα θα βοηθήσουν και αυτοί τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Όλα τα έσοδα των εισιτηρίων θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος».

[the_ad id=”309113″]

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/21_9_2019_19_00_panathinaikos_maccabi_tel_aviv/486-1-0-14352

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News