Παναθηναικος - Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (29/3)

Παναθηναικος - Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming

Παναθηναικος – Μακαμπι Τελ Αβιβ | Panathinaikos – Maccabi Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Άβιβ σε εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής στη Euroleague. Με στόχο να πανηγυρίσει τη 2η σερί νίκη μέσα στο «σπίτι» του. Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ με το τζάμπολ στις 19:00.

Το «τριφύλλι» με ρεκορ 7-17, παρότι βαθμολογικά δεν έχει κίνητρο. Βέβαια, μπορεί να γίνει ρυθμιστής σχετικά με τις ομάδες που κυνηγούν την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης. Αυτό οι παίκτες το απέδειξαν και στο περασμένο παιχνίδι με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ όταν και υποχρέωσαν τους Γερμανούς σε ήττα με 80-67. Παράλληλα, παίζουν για το γόητρό τους, προκειμένου να χαρίσουν στο κοινό τους μια νίκη.

Ο Δημήτρης Πρίφτης βλέπει το απουσιολόγιό του με αργούς ρυθμούς να αδειάζει. Πλέον, ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ετοιμοπόλεμος. Μάλιστα, ο 27χρονος επέστρεψε στο Σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ και με 11 πόντους βοήθησε τους «πράσινους» να πανηγυρίσουν μια ακόμη νίκη (77-67) εντός συνόρων.

Η Μακάμπι στα τελευταία δύο παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες μέσα στο Τελ Αβίβ απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο (75-58) και Ρεάλ Μαδρίτης (75-74). Μάλιστα, στο τελευταίο της χρονικά ματς απέναντι στους Μαδριλένους πέτυχε σπουδαία ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Οι Ισραηλινοί με 13-11 ανέβηκαν πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας και κρατάνε την τύχη στα χέρια τους σχετικά με την είσοδος στα playoffs.EuroLeague Live Streaming

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με τη Ρεάλ οι Σκότι Γουίλμπεκιν, Τζέιλεν Ρέινολντς, Τζέιμς Νάναλι, Κινάν Έβανς και Ντέρικ Γουίλιαμς ολοκλήρωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων!

Παναθηναικος – Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming: Τι είπε ο Πρίφτης

Για τα δύο σερί ματς στο ΟΑΚΑ: «Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια. Εντός έδρας είναι αυτά τα δύο και στη συνέχεια έχουμε Άλμπα και Φενέρ. Έχουμε δηλαδή αρκετά παιχνίδια. Όσον αφορά τα εντός έδρας, ναι θα θέλαμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και στα δύο, ξεκινώντας από αύριο. Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί μετά την αναδιάρθρωση της βαθμολογίας η Μακάμπι έχει βρει κίνητρο. Επίσης στα δύο τελευταία της παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά και απελευθερωμένα, με πολύ καλά ποσοστά και ενέργεια. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν είναι κίνητρο για τον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να διαμορφώσει τη βαθμολογία για τις ομάδες που διεκδικούν είσοδο στα playoffs: «Το κίνητρο μας αρχίζει και ξεκινάει σε εμάς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς. Σε κάποια παιχνίδια το καταφέρνουμε, όπως στο προηγούμενο με τη Μπάγερν, σε κάποια άλλα προσπαθούμε. Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, αλλά φαίνεται ότι δεν αδιαφορούμε. Είμαστε στο γήπεδο και προσπαθούμε να φανούμε σοβαροί».

Για το αν υπάρχουν σημάδια σταθεροποίησης: «Αυτό για να το διακρίνουμε χρειάζεται χρόνος. Όχι σε ένα δύο παιχνίδια. Είναι ένα ζήτημα για εμάς, αλλά έχουν να κάνουν πολλοί παράγοντες. Πρέπει όλοι να συγκλίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Παναθηναικος – Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming: Δύσκολο ματς περιμένει ο Έβεν

«Βρισκόμαστε στην τελευταία φάση της κανονικής περιόδου. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά όταν παίζει εντός έδρας και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Την περασμένη εβδομάδα κερδίσαμε τα παιχνίδια μέσω της άμυνας, σταματήσαμε δύο καλές ομάδες (σ.σ. Αρμάνι και Ρεάλ). Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην κορυφή της Euroleague αυτή τη στιγμή, αλλά είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα επιθετικά και θα πρέπει να δουλέψουμε εναντίον τους αμυντικά. Προφανώς κάθε ομάδα θέλει να τελειώσει με το καλύτερο δυνατό ρεκόρ, αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε να κάνουμε μόνο με τον Παναθηναϊκό», το σχόλιο του προπονητή της Μακάμπι, Εβέν.

Από την πλευρά του ο Τζέιλεν Ρέινολντς σημείωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε ψυχικά και σωματικά έτοιμοι να παλέψουμε για 40 λεπτά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε με την άμυνά μας. Αυτή είναι μια μεγάλη σεζόν και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

Παναθηναικος – Μακαμπι Τελ Αβιβ: Θετική παράδοση

Το… story της αναμέτρησης δεν είναι ευνοϊκό για τους φιλοξενούμενους στην έδρα του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, από τη σεζόν 2013/14 το «τριφύλλι» μετράει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μάλιστα, σε όλα επιθετικά ήταν εξαιρετικός, εκτελώντας με υψηλά ποσοστά.

Παναθηναικος – Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα με ένα κλικ εδώ

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News