Παναθηναϊκός - Μακάμπι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Χεζόνια: «ΝΒΑ; Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός!

Συνεχίζει δυνατά και χτίζει για το μέλλον ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο μπάσκετ. Αντιμετωπίζει την Μακάμπι (11/3, 21:00), θέλοντας να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχει στη Euroleague.

Στα θετικά η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου για την ομάδα του Όντετ Κάτας. Σημειώνουμε σε αυτό το σημείο πως ο Νεμάνια Νέντοβιτς παραμένει εκτός. Ο άσος του Εξάστερου ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, σκοπεύοντας να επιστρέψει άμεσα χωρίς ρίσκο της υγείας του.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, αλλά παίκτες, προπονητής και τεχνικό επιτελείο χτίζουν την ομάδα της νέας χρονιάς. Μονόδρομος είναι συνεπώς η επιστροφή στις νίκες για τον Εξάστερο.

Το Παναθηναϊκός – Μακάμπι μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 2HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Όντετ Κάτας μετά το ματς με τον Κολοσσό:

«Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας σήμερα στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε επτά λάθη και δώσαμε πολλές ευκαιρίες στους αντιπάλους μας. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό για εμάς. Προστατεύσαμε τη μπάλα σωστά και παίξαμε πιο έξυπνα στην επίθεση. Στην τρίτη περίοδο κάναμε και πάλι εφτά λάθη, αλλά καταφέραμε σχετικά εύκολα να ελέγξουμε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Μακάμπι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Πάλεψαν σκληρά και έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ. Δεν είναι ποτέ εύκολο να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που και οι πέντε παίκτες της που βρίσκονται στο παρκέ σουτάρουν καλά έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Ειδικά για μια ομάδα σαν εμάς που καλείται συνήθως να αντιμετωπίζει κοντύτερες ομάδες. Με εξαίρεση δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο γενικά μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε και ο τρόπος που οι παίκτες μας αντέδρασαν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News