Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Κανάλι, ώρα, ποιος περιγράφει

Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ 88-94: Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (13/01) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από τη NOVA.

Πιο συγκεκριμένα, το Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ θα το δείξει το Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα, ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη.

Ράντονιτς: «Έτοιμοι για ένα σκληρό ματς με τη Μακάμπι»

Στο πλαίσιο της Media day των «πρασίνων», ο τεχνικός της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Φενέρ, ενώ μίλησε και για το τί πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι» απέναντι στους Ισραηλινούς ώστε να φτάσει στη νίκη και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

Για το παιχνίδι με τη Φενέρ: «Παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα ματς, αλλά χάσαμε από τη Φενέρμπαχτσε. Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για 40 λεπτά και να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας».

Για την αυριανή αναμέτρηση με τη Μακάμπι: «Είναι μια αθλητική ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα “σκληρό” ματς. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να “διαβάσουμε” την αναμέτρηση για 40 λεπτά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News