Παναθηναϊκός - Μακάμπι 88-86: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 88-86: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Στις… λεπτομέρειες δεν έκανε το 2/2 στην διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα απέναντι σε Φενέρ και Μακάμπι. Κάτι το οποίο είχε συμβεί και στην Ισπανία. Βέβαια, τότε, το Τριφύλλι είχε κάνει 0/2 απέναντι σε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα.

Πολλά παιχνίδια έχουν κριθεί σε τελευταίες επιθέσεις, ωστόσο, στην παρούσα φάση, το Τριφύλλι πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην ομάδα του Κάτας για την ανάκτηση της ψυχολογίας του μέχρι να παρθούν και οι αποφάσεις από τη διοίκηση για προπονητή και μεταγραφές.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης – Νίκος Χουγκάζ (-)

Νέιτ Γουόλτερς (6,5/10): Απλά μια καλή εμφάνιση για τον Γουόλτερς με 9 πόντους και 3 ασίστ. Περιμένουν περισσότερα οι «πράσινοι» από εκείνον στη δημιουργία.

Πάρις Λι (10/10): Ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού που έπαιξε τους αντιπάλους του σαν… μπρελόκ! Ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 21 πόντους.

Γιώργος Παπαγιάννης (8/10): Με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ ο ψηλός του Τριφυλλιού επιτέλους… ξεμπούκωσε στην Ευρωλίγκα! Μένει να φανεί, αν θα υπάρξει συνέχεια σε αυτά τα επίπεδα απόδοσης.

Ντέρικ Γουίλιαμς (9/10): Ο άνθρωπος που προσέφερε τη νίκη στην ομάδα και αρκετά highlights στο παιχνίδι. Ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (5/10): Το ξεκίνημά του ήταν ενθαρρυντικό, στη συνέχεια «έπεσε» και δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά.

Ντουέιν Μπέικον (9/10): «Κουβάλησε» την ομάδα στις τελευταίες επιθέσεις και συνέδραμε τα μέγιστα για το «στοπ» στο σερί των ηττών στην Ευρώπη.

Ματέους Πονίτκα (6/10): Άποντος μεν, αλλά έδωσε πολύτιμα στοιχεία στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Μάριους Γκριγκόνις (2/10): Αγωνίστηκε 5:47 και δε φάνηκε στο ματς!

Λευτέρης Μαντζούκας (6/10): Ο νεαρός δεν… μάσησε και κατέθεσε την προσπάθειά του στο παρκέ.

Αρτούρας Γκουντάιτις (5/10): Έκανε βήμα… πίσω, γιατί ο Παπαγιάννης βρέθηκε σε καλό βράδυ. Με την στήριξη του κόσμου σημείωσε 4/4 βολές!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News