Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Μπάγερν 80-67: Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού

Χτίζει μομέντουμ και επουλώνει τις πληγές ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (19:00), σε εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «πράσινοι» αρχίζουν και ρολάρουν σε όλους τους τομείς, ενώ και οι επιστροφές σημαντικών στελεχών βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Στο τελευταίο χρονικά ματς για την εγχώρια λίγκα, ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ (77-67), με κορυφαίο τον Γιώργο Παπαγιάννη (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ).

Ενδεικτικό της αντίδρασης που παρουσιάζει το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, το γεγονός ότι στην πρόσφατη τριάδα αγώνων δέχτηκε λιγότερους από 70 πόντους, την ώρα που σκόραρε περισσότερους από 75 (σε όλες τις διοργανώσεις). Κομμάτι της θετικής ψυχολογίας έχει επανέλθει στο εσωτερικό των αποδυτηρίων, όπως και η αισιοδοξία για τη συνέχεια της σεζόν.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports PrimeHD.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Τις προηγούμενες μέρες παρουσιάστηκε ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ από την πράσινη ΚΑΕ. Το σπουδαίο ταλέντο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας: «Η παρουσία των κ.κ. Διαμαντίδη και Αλβέρτη έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Πιστεύω πως θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος παίκτης, όπως έχει συμβεί με τον Νίκο Χατζηβρέττα. Όσα ξέρω για το μπάσκετ τα έχω μάθει από εκείνον και εξακολουθεί να με υποστηρίζει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News