Παναθηναϊκός-Μάγκνουσον: Η τέχνη του… παραμαζώματος

Προειδοποιεί ο Μάγκνουσον: «Πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε ακόμα δέκα μέρες»

Καλά λόγια ακούγονται στο Κορωπί για τον Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Σκανδιναβός αποτελεί κλασικό στοχοπροσηλωμένο Βόρειο επαγγελματία, μαθαίνουμε πως αποτελεί τύπο υπερ-ενεργητικού παίκτη που δεν «αράζει» ούτε όταν γίνεται αλλαγή στα προπονητικά διπλά.

Μαχητικός, ογκώδης, φωνακλάς, βάζει το κορμί του παντού, παίζει σκληρά και λυσσά για κάθε μπάλα. Δυνατός, αθλητικός, με μακριά πόδια και καλό τάιμινγκ στον αέρα, έχει όλα τα στοιχεία που δεν χαρακτήριζαν τον Φραν Βέλεθ με τον Ισπανό βέβαια να μην είναι μονοκόμματος επιθετικά (σαν τον Μάγκνουσον) απεναντίας να βοηθά στο χτίσιμο επιθέσεων από την άμυνα και να παίρνει καλές θέσεις στα αντίπαλα καρέ.

Ο Ιβάν -διαβάζουμε- ότι θα πάει με τριάδα σέντερ μπακ στην Τσεχία, η αλήθεια είναι ότι δεν του πολύ-αρέσει σαν σύστημα το 3-5-2 ωστόσο το δοκίμασε κάμποσες φορές στα πλέι-οφ με επιτυχία κι επειδή ξέρει ότι το τριφύλλι χωλαίνει επιθετικά σκέφτεται να κερδίσει χρόνο προσέχοντας κυρίως τα μετόπισθεν, μέχρι τη ρεβάνς της Αθήνας όπου θα είναι περισσότερο …λυμένος και ο Αντράζ Σποράρ.

Ο Μάγκνουσον ξέρει να βγάζει τη μπάλα από τα καρέ της ομάδας του με το δικό του αποτελεσματικό τρόπο. Έχει την τεχνική του παραμαζώματος, την οποία ο κόσμος της ομάδας θέλει να δει την Πέμπτη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News