Παναθηναϊκός: Μαγιάδα για τη μεσαία γραμμή - Αλμυρό το κασέ του

Παναθηναϊκός: Μαγιάδα για τη μεσαία γραμμή - Αλμυρό το κασέ του

Ο 30χρονος Ουρουγουανός μέσος, Καμίλο Μαγιάδα, έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Σαν Λουίς και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος Ουρουγουανός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη μεξικάνικη Ατλέτικο Σαν Λουίς, η οποία δεν μπορούσε να πληρώσει το συμβόλαιο του.

Η Ριβέρ Πλέιτ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, που είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του προπονητή της, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Ο ύψους 1,74μ. ποδοσφαιριστής άρχισε την καριέρα του στην Ντανούμπιο της Ουρουγουάης με την ομάδα θρύλο της Αργεντινής τη Ρίβερ Πλέιτ να τον αποκτά στη συνέχεια και να τον διατηρεί στο δυναμικό της για 4 χρόνια (2015-19).

Φέτος ο Καμίλο Μαγιάδα αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Σαν Λουίς του Μεξικό σε 29 παιχνίδια (2.442 λεπτά), έχοντας μια ασίστ, ενώ ακόμη, αγωνίστηκε για μερικές φορές στις μικρές Εθνικές της Ουρουγουάης, ενώ έχει γράψει και οκτώ συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών.

Το κασέ του είναι υψηλό πάντως και θα δούμε αν η περίπτωσή του προκριθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News