Παναθηναϊκός-Λοκομοτίβ: Η μάχη των κορυφαίων αμυνών

Παναθηναϊκός-Λοκομοτίβ: Η μάχη των κορυφαίων αμυνών

Δεν είναι απλώς ένα κρίσιμο παιχνίδι. Το Παναθηναϊκός-Λοκομοτίβ Κουμπάν το βράδυ της Πέμπτης είναι και η σύγκρουση των δύο κορυφαίων αμυνών του Top 16.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν θα κρίνει πολλά, αλλά παράλληλα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και από την αμυντική συμπεριφορά των δύο ομάδων. Μια συμπεριφορά που παίρνει σχεδόν άριστα, καθώς πρόκειται για τις δύο καλύτερες άμυνες του Top 16.

[ads2]

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει τα πρωτεία με παθητικό μόλις 68,5 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ εκείνη του Σάσα Τζόρτζεβιτς ακολουθεί από κοντά με 71,3 πόντους ανά αγώνα. Πάντως οι «πράσινοι» μπορούν να καυχιούνται πως διαθέτουν την καλύτερη άμυνα εντός έδρας, με παθητικό μόλις 69 πόντους, ενώ τρίτη είναι η ομάδα του Κράσνονταρ με 73 πόντους.

Η «Λόκο» υποχρεώνει τους αντιπάλους της σε 15,3 λάθη κατά μέσο όρο, περισσότερα από κάθε άλλη στο Top 16, ενώ τρίτος στη σχετική λίστα είναι ο Παναθηναϊκός.

d
sportfm.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News