Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Γιοβάνοβιτς «έκοψε» Μπιλάλ από Κύπρο

Έρχεται η ώρα για το ντεμπούτο του!

Ο Παναθηναϊκός σήμερα Δευτέρα (28/11) θα αναχωρήσει για την Κύπρο εκεί όπου θα πραγματοποιήσει μία μικρή προετοιμασία 10 ημερών εν όψει της επανέναρξης των διοργανώσεων μετά το Μουντιάλ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα πάρει μαζί του στη Μεγαλόνησο και η οποία απαρτίζεται συνολικά από 28 παίκτες.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και ποδοσφαιριστές από τη Β’ ομάδα ή την Κ19, όπως οι Χριστογεώργος, Κρυπαράκος, Σιδεράς, Κυριόπουλος-Συμεωνίδης.

Αντίθετα, δεν μετέχει ο Μπιλάλ για τον οποίο έχει αποφασιστεί να συμμετέχει εφέτος με τη Β ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Δεν αποκλείεται να προπονηθεί στο μέλλον με την πρώτη ομάδα ή να συμπεριληφθεί σε κάποια αποστολή για κάποιο παιχνίδι σε πρωτάθλημα ή κύπελλο, αλλά η… βάση του θα είναι για φέτος, ο Παναθηναϊκός Β’.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπιλάλ σκόραρε 2 γκολ απέναντι στον Ηρακλή, ενώ στο Youth League έχει βρει δίχτυα 9 (!) φορές και είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Όπως διαβάσατε στο newspao.gr, για τον Μπιλάλ γνωρίζουν πολλές (σημαντικές) ομάδες από εξωτερικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News