Παναθηναϊκός: Λογική η μη παραμονή του...

Παναθηναϊκός: Λογική η μη παραμονή του...

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έβαλε και τα…κλάματα μαθαίνοντας την αποχώρηση του Άαρον Ουάιτ από τον νταμπλούχο.

Στη θέση του Αμερικανού θα μπορούσε να παίξει του χρόνου ακόμα και ο Λεωνίδας Κασελάκης και να προσφέρει περισσότερα χωρίς αυτό να μειώνει τον…φυτοφάγο που απλά έκανε την δουλειά του φέτος, χωρίς η παρουσία του στο ρόστερ να δικαιολογεί ότι κατείχε θέση ξένου.

Η αλήθεια είναι πως ο αθλητής ήταν πίσω στις αρχικές επιλογές του Γιώργου Βόβορα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο κόουτς για μια θέση στους ψηλούς προτιμούσε τον Γκρεγκ Ουίτινγκτον. Επειδή στις μεταγραφές σε κάποια πράγματα παίζει τεράστιο ρόλο το timing, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την αρνητική συγκυρία με τον Νικόλα Λαπροβίτολα στον οποίο ήταν έτοιμος να δώσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο, εξοικονόμησε χρήματα για έναν ακόμη παίκτη και κατάφερε να κλείσει τον Αμερικανό φόργουορντ σε τιμή ευκαιρίας, με λιγότερα από 300.000 ευρώ.

Φυσικά δεν μιλάμε για παίκτη που ήρθε ουρανοκατέβατος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μην ξεχνάμε ότι ο Ουάιτ είχε πραγματοποιήσει σούπερ σεζόν στην Ζάλγκιρις, με αποτέλεσμα να ανεβάσει τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο και να μετακομίσει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Βέβαια η συνέχεια δεν ήταν εκείνη που περίμενε, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά. Αποτέλεσε παρελθόν από την ιταλική ομάδα μεσούσης της σεζόν και προσπάθησε να πατήσει και πάλι τα πόδια στην Ισπανία και δη στην Τενερίφη.

Ο Παναθηναϊκός πήρε πράγματα από αυτόν χωρίς όμως να αποτελεί κάτι special που άξιζε να του παρατείνεις την διαμονή στην Αθήνα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News