Παναθηναϊκός: Λιώνει στην προπόνηση, ώρα να μπει στην... πεντάδα!

Παναθηναϊκός: Λιώνει στην προπόνηση, ώρα να μπει στην... πεντάδα!

Ο Νίκος Χουγκάζ από τις ΗΠΑ που βρέθηκε για να προπονηθεί σε ατομικό επίπεδο (ώστε να είναι έτοιμος για την νέα σεζόν) ανέβασε φωτογραφίες στα social με τον αθλητή να κάνει βάρη.

Ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού…λιώνει στην Καλιφόρνια βλέποντας ότι ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να δώσει ζωτικό χώρο στους Έλληνες να …μεγαλώσουν, να αναπτυχθούν, μην πηγαίνοντας σε μεταγραφές βαρβάτων ξένων που θα ζητήσουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Ο 22χρονος χρειάζεται να βελτιώσει κομμάτια στο παιχνίδι του για να καθιερωθεί ως μια τίμια εναλλακτική λύση, όπως ήταν ο Λεωνίδας Κασελάκης π.χ. Τα αθλητικά προσόντα του Νίκου δεν σε αφήνουν και έκθαμβο ακριβώς όμως με προπόνηση μια βελτίωση δεν γίνεται να μην την δει σε τομείς δύναμης, έκρηξης, ευλυγισίας, κυρίως ισορροπίας.

Αμα προσθέσει μυϊκά κιλά στο κορμί του, αν γίνει καλύτερος αμυντικός στο post και στη περιφέρεια, αν αποκτήσει σβέλτες αντιδράσεις και μάθει να εκτελεί πιο γρήγορα, θα γίνει υπολογίσιμη μονάδα.

Αρκεί φυσικά να σταθεροποιήσει το σουτ και την ικανότητα στη δημιουργία ώστε να μπορεί να παίξει πιο εύκολα στο «4» αλλά και να αποκτήσει διαφορετική οντότητα ως stretch-5.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News