Παναθηναϊκός: Λίγοι βασικοί το καλοκαίρι

Παναθηναϊκός: Ισως αυξηθεί ακόμη περισσότερο το μπάτζετ!

Περιμένουμε με αγωνία την ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας που εκτός του σέντερ φορ, άντε και του «οκταριού», αυτό το καλοκαίρι θα πάει μόνο σε επιλογές γεμίσματος του πάγκου της. 

Την άνοιξη ο Ιβάν παρουσίασε μία ρωμαλέα ομάδα. Έβλεπες τον Παναθηναϊκό να κυριαρχεί ενίοτε χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη, με πίεση που έφερνε λάθη στον αντίπαλο, με κλεψίματα μπάλας, με δική του δημιουργία, με συνεργασίες από τα άκρα, με κάθετο ποδόσφαιρο, με στημένα, με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Έβλεπες το τριφύλλι να μην έχει πρόβλημα στο κράτημα μπάλας, να έχει ασφάλεια στην κατοχή του, να μην χαρίζει «καθαρές» ευκαιρίες στον αντίπαλό με εύκολα λάθη και να μπορεί να επιτεθεί ποικιλοτρόπως χάρη στον οίστρο των πλάγιων μπακ και των εξτρέμ του.

Άμα είχε κι ένα φορ τύπου Μάρκους Μπεργκ θα έκανε παπάδες φέτος ο σύλλογος, αλλά αυτή η αδυναμία εύκολα μπορεί να φτιαχτεί το καλοκαίρι.

Τρόπος και χρήμα χρειάζεται. Ένα εννιάρι κλάσης θα είναι το κερασάκι στην τούρτα σε μια σεζόν που ο Παναθηναϊκός άρεσε πολύ στον κόσμο του μιας κι είχε ένα συνδυασμό που δύσκολα χάνει, δηλαδή ποιότητα με ψυχή.

Τα μάτια των παικτών γυάλιζαν, αλλά το πάθος το έβγαζαν μέσα από όμορφο ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News