Παναθηναικος - Λεβαδειακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/9)

Παναθηναικος - Λεβαδειακος Live Streaming (3/9)

Παναθηναικος – Λεβαδειακος Live Streaming | Panathinaikos – Levadiakos Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός αντί να ταξιδέψει στη Λιβαδειά θα υποδεχθεί τελικά τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο (3/9, 20:30) με στόχο να διευρύνει το σερί νικών και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το συγκεκριμένο ματς στην 3η αγωνιστική της Super League άλλαξε έδρα διότι το γήπεδο στη Βοιωτία δεν ήταν σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το «τρίποντο» στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, διαθέτουν αυτοπεποίθηση και φιλοδοξούν να κάνουν το 3 στα 3. Το «Απόστολος Νικολαΐδης» για ένα ακόμη ματς θα είναι κατάμεστο και το τεχνικό επιτελείο προτίθεται να κάνει ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με τα περασμένα παιχνίδι. Στο «τριφύλλι» ισχύει το ρητό «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και το θετικό για τον Γιοβάνοβιτς είναι ότι πλέον ο Μάγκνουσον ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και προσθέτει μια ακόμα λύση στο κέντρο της άμυνας.

Αυτό δεν ισχύει για τον Σένκεφελντ, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από το ματς με τη Σλάβια Πράγας. Ωστόσο, για να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον Μπερνάρντ θα πρέπει ακόμα να περιμένουν. Ο Βραζιλιάνος μέσος ανεβάζει στροφές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ντεμπούτο θα κάνει στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Αλλαγή έδρας, αλλά πάντα υπολογίσιμος ο Λεβαδειακός

Οι «πράσινοι» μετά το εξαιρετικό deal που έγινε και την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας πατάνε «γκάζι» για την απόκτηση ενός μέσο που θα προσθέσει ποιότητα και ενέργεια στη μεσαία γραμμή.

Ο νεοφώτιστος Λεβαδειακός αναμφισβήτητα έχει δύσκολο έργο μέσα στη Λεωφόρο. Το θετικό για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη είναι ότι μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Άρη αντέδρασε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στη Νεάπολη με τον Ιωνικό. «Μας περιμένει δύσκολη αποστολή με τον Παναθηναϊκό, όμως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ανταποκριθούμε», τόνισε ο προπονητής των Βοιωτών.

Από το 2015 οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί οκτώ φορές (ανεξαρτήτως διοργάνωσης) στην έδρα του Παναθηναϊκού και το «τριφύλλι» μετράει 6 νίκες, ενώ δύο φορές ο Λεβαδειακός «χαμογέλασε» με ισοπαλίες (0-0, 0-0).Super League Ελλάδα Live Streaming

Παναθηναικος – Λεβαδειακος Live Streaming: Κόντρα στην ΑΕΚ η «πρώτη» του Μπερνάρ

Με συνταγή… Κρήτης θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το προσεχές Σάββατο απέναντι στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Λεωφόρου. Έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό να πετύχει το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα. Και να περιμένει στη συνέχεια το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, κόντρα στην ΑΕΚ στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η μοναδική πιθανή επιστροφή για τον αγώνα με τους Βοιωτούς αφορά τον Χόρντουρ Μάγκνουσον. Με τον Ισλανδό να βρίσκεται σε φάση πλήρους ενσωμάτωσης με συνέπεια να έχει ελπίδες για να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας το Σάββατο και να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής. Το ντεμπούτο του Μπερνάρ πάει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Όπως και η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ μετά τον τραυματισμό του από το… γκρέμισμα του τερματοφύλακα της Σλάβια Πράγας.

Ο Μπερνάρ έχει ξεκινήσει πρόγραμμα με μπάλα αλλά ουδείς στον Παναθηναϊκό, με πρώτο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επιθυμεί να μπει νωρίτερα από το προβλεπόμενο στο γήπεδο. Και δη πριν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον ώμο του και μηδενιστεί ο κίνδυνος υποτροπής. Διότι εκεί είναι το ζήτημα κι ο προβληματισμός, πουθενά αλλού. Να είναι 100% έτοιμος και να μπει στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα.

Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου κάνουν… φτερά. Και όπως όλα δείχνουν η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Οι ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις και το πολύ καλό ξεκίνημα του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα έχουν φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο. Αυτός είναι και ο λόγος που η Λεωφόρος είναι γεμάτη σε όλα τα εντός έδρας ματς μέχρι στιγμής τη σεζόν. Και αυτό αναμένεται να γίνει και κόντρα στον Λεβαδειακό το Σάββατο το βράδυ.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια κάνουν… φτερά σιγά σιγά και όπως όλα δείχνουν δεν θα πέφτει… καρφίτσα. Γι΄ άλλη μια φορά ο κόσμος θα δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα και θα είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας του Γιοβάνοβιτς. Την οποία και θα βοηθήσει με την φωνή του για να πάρει τη νίκη. Άλλωστε, η βοήθεια του κόσμου είναι ιδιαίτερα σημαντική, μιας και όχι μόνο δίνει ώθηση στους παίκτες του τριφυλλιού, αλλά βάζει και παραπάνω πίεση στον αντίπαλο.Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναικος – Λεβαδειακος Live Streaming: Το βάρος στην ανάπτυξη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό το Σάββατο στη Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος σήμερα στο κομμάτι της ανάπτυξης. Που αποτελεί βασικά πυλώνα του παιχνιδιού του τριφυλλιού. Παράλληλα, ο Σέρβος προπονητής είδε τους Μπερνάρ και Σένκεφελντ να κάνουν ατομικό ενώ γι΄ άλλη μια μέρα ο Μάγκνουσον προπονήθηκε κανονικά.

Όπως όλα δείχνουν ο Ισλανδός θα είναι κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Για το σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Μπερνάρ.»

Θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι

Ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ιωνικό (0-0). Ο προπονητής των Βοιωτών, Γιάννης Ταουσιάνης να σημειώνει ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Βοιωτών στην κάμερα της συνδρομητικής.

«Πάντα θες να κερδίζεις. Ήταν ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον, οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους. Εμείς δεν αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι θετικό ειδικά όταν προέρχεσαι από μία ήττα».

Παναθηναικος – Λεβαδειακος Live Streaming: «Όνειρο να αγωνιστώ στο Champions League»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σπόρτινγκ, αποκάλυψε τι του ανέφερε ο Σπόραρ όταν τον ρώτησε για την πορτογαλική ομάδα ενώ ανέφερε ότι αποτελεί όνειρό του να παίξει στο Champions League. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο κανάλι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας:

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Το κατάλαβα από το πρώτο λεπτό που έφτασα εδώ. Μίλησα με πολλούς παίκτες στην Ελλάδα και κάποιους πρώην συναδέλφους που έπαιξαν εδώ. Και όλοι μου είπαν πολύ καλά λόγια για τον σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό, αλλά νιώθω έτοιμος και είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ.

Αυτό ήταν ένα βήμα που ήθελα να κάνω και η Σπόρτινγκ είναι ο ιδανικός σύλλογος γιατί δουλεύει αρκετά με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου. Και να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Είμαι γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός και παίζω με πάθος. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα γενικότερα.

Ονειρευόμουν να παίξω στο Champions League από μικρό παιδί. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι σε αυτόν τον όμορφο διαγωνισμό. Υπόσχομαι ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό».

Παναθηναικος – Λεβαδειακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/3_9_2022_20_30_panathinaikos_levadiakos/47-1-0-26958

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News