Παναθηναϊκός: Λέτε να έχουμε κι άλλη επιστροφή;

Ξετρελάθηκε με Μπουφόν ο Ζαγαρίτης

Γούστο θα έχει αν μετά την επιστροφή Βαγιαννίδη να προκύψει και Βασίλης Ζαγαρίτης που στην Πάρμα έχει ξεχάσει πως είναι το σχήμα της μπάλας!

Κατανοητό για τους μικρούς να θέλουν να βγάλουν λεφτά, αλλά αν δεν γίνεις πρώτα ποδοσφαιριστής (κι όχι εκατομμυριούχος) χτίζεις την καριέρα σου πάνω στην άμμο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει αναπληρωματικό του Χουάνκαρ, λέτε;

Ο Βασίλης έχει προσόντα, ξέρει το περιβάλλον και δεν θα του είναι δύσκολο να προσαρμοστεί.

Ο γεννημένος στις 4 Μαΐου 2001 παίκτης εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2015 από τον ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελλίου με τους πράσινους να τον έχουν εντοπίσει αγωνιζόμενο σε παιχνίδι της ΕΠΣ Θηβών και εν συνεχεία να τον δοκιμάζουν πριν το τεχνικό τιμ δώσει το τελικό ΟΚ για την ένταξη του στην ακαδημία και μάλιστα ως εσώκλειστου.

Ο μικρός ήταν μέλος της Κ17 που βρέθηκε το 2018 στο τελικό του Final 4 και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Κ19 ως αριστερός εξτρέμ, έχοντας πάρει αρκετές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα στα πόδια του, παίζοντας και στα φιλικά της, επί Γιώργου Δώνη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News