Παναθηναϊκός: Λειτουργική τριάδα στην ενδεκάδα!

Παναθηναϊκός: «Βλέπει παίκτες ο Ιβάν - Από Δευτέρα μεταγραφές και ανανεώσεις»

Ωραία συνδυάστηκε στο τέλος του ματς η τριανδρία στον άξονα με Αλεξανδρόπουλο, Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, όπου το σκορ…ξέφυγε.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε, ο κάπτεν έβγαλε ασίστ στον Καρλίτος κι ο Σωτήρης…σκούπιζε.

Ο νεαρός Έλληνας μπορεί να μην έκανε σούπερ σεζόν φέτος, αλλά έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Το είχαμε γράψει από τα παιχνίδια πλέι οφ επί Γιώργου Δώνη το 2020!

Το παιδί έχει σχεδόν τα πάντα , γρήγορες μεταβιβάσεις μπάλας μπροστά, πάνω-κάτω-δίπλα στο χώρο που παίζεται το παιχνίδι αμυντικά. Σαφώς έχει πράγματα να μάθει για να εξελιχθεί.

Θα πρέπει να αποφεύγει να κουβαλάει τόσο μπάλα διότι μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Παρότι είναι 20 ετών, στο χορτάρι (αλλά και στα λεγόμενά του, έχει κι αυτό τη σημασία του) καταθέτει ωριμότητα. Μιλάμε για σύγχρονο μέσο με μεταπωλητική αξία.

Ο Παναθηναϊκός, γνωρίζει πολύ καλά πως έχει αρκετές περιπτώσεις που μπορούν μελλοντικά να του φέρουν σημαντικά έσοδα. Μεταξύ αυτών είναι ο Αλεξανδρόπουλος και είναι ένας λόγος για τον οποίο ο νεαρός χαφ έχει όλη την προσοχή του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News