Παναθηναϊκός: Λείπει αρκετά ο… Τι Τζέι Μπρέι

Πρίφτης: «Να φύγει ο Μπρέι, να έρθει ποιος... - Δεν θα ήταν αναβάθμιση ο Ουόλτερς!»

Για εσάς δεν ξέρουμε, αλλά σε εμάς λείπει πολύ ο Τι Τζέι Μπρέι.

Ο έμπειρος γκαρντ το καλοκαίρι αποφάσισε να τελειώσει με το μπάσκετ, αδειάζοντας μια θέση στο ρόστερ.

Τον Αύγουστο θυμόμαστε κάμποσους στο άκουσμα της είδησης να χαίρονται, αλλά το παιδί είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία και ο προπονητής δεν σκεφτόταν να τον αλλάξει.

Σίγουρα ο κόουτς έψαχνε καλύτερο οργανωτή με μεγαλύτερες αρετές στον αμυντικό τομέα, ωστόσο ο Αμερικανός από το Wisconsin προσέφερε μέγεθος και κάτι που δεν έχει κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού πλην του ίδιου: σταθερή περιφερειακή εκτέλεση.

Το πρόβλημα του Μπρέι ήταν ξεκάθαρα στην ατομική άμυνα και το είδαμε σε κάθε άμυνα απομόνωσης που κλήθηκε να παίξει απέναντι σε εκρηκτικά γκαρντ (εδώ ο Κόζι του… Λαυρίου τον είχε φέρει στο αμήν).

Βέβαια πέραν αυτού, είχε δύο στοιχεία που άρεσαν στον προπονητή του Παναθηναϊκού, μέγεθος και τον σωστό τρόπο που αμυνόταν πάνω στην μπάλα. Πράγματα που ο Έλληνας προπονητής δεν έχει βρει ούτε στο ελάχιστο από τους αντικαταστάτες του Αμερικανού.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News