Παναθηναϊκός – Λαύριο κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Παύλος Γιαννακόπουλος»: Η απονομή του τροπαίου στον Παναθηναϊκό (pics)

Θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρώτη κούπα της χρονιάς ο Παναθηναϊκός…

Μπασκετικό Σούπερ Καπ στην Πάτρα με Παναθηναϊκό, Λαύριο, ΑΕΚ και Προμηθέα να ρίχνονται στη μάχη για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Ημιτελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαύριο στις 16:30. Στο άλλο ματς στις 21:00 κοντράρονται Προμηθέας και ΑΕΚ.

Οι νικητές των ημιτελικών θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό την Κυριακή 26/9 στις 21:00. Όσον αφορά τους χαμένους, θα παίξουν για την 3η θέση στις 16:30 της ίδιας ημέρας.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Λαύριο το Σάββατο στις 16:30. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα στην ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Λαύριο κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Θέλω να δείξω ότι ανήκω σε αυτό το επίπεδο, όπως είναι του Παναθηναϊκού και της Euroleague, αλλά και να δείξω ότι έχω τα στοιχεία να εξελιχθώ σε ένα από τους καλύτερους αμυντικούς της διοργάνωσης. Σαν ομάδα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε καινούριο προπονητή, νέους παίκτες, πρέπει να βρούμε τη χημεία μας και ο στόχος μας είναι να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας κατά τη διάρκεια της σεζόν», δήλωσε ο Φλόιντ ενόψει της νέας σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News