Απρόοπτο με Τζόνσον, εκτός με Λαύριο

Παναθηναϊκός - Λάρισα ώρα: Ζέσταμα πριν το «Εξοχικό» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Δείτε τους δώδεκα που επέλεξε ο Ρικ Πιτίνο για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Λαύριο για την Basket League.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Αρμάνι στην Ιταλία και λίγο πριν την κρίσιμη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί στην Euroleague (με έντος έδρας ματς απέναντι σε Μπάγερν – Ζαλγκίρις), αντιμετωπίζουν το Λαύριο στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο είναι φυσικά το φαβορί για να πετύχει την 13η νίκη της στο πρωτάθλημα, με το Λαύριο να βρίσκεται αυτή την ώρα στο 7-7 και στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι στον Τζόνσον ο οποίος έμεινε εκτός αγώνα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα προφυλαχθεί ενόψει της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague, ενώ η κατάστασή θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.

Τη θέση του στην 12άδα πήρε ο Νίκος Περσίδης, ο οποίος αναμένεται να κάνει τη δεύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Τόμας, Ράις, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Παππάς, Περσίδης, Βουγιούκας, Παπαδάκης, Φριντέτ, Καλάθης, Ουάιλι, Μήτογλου.

Λαύριο: Μαστρογιαννόπουλος, Λούντζης, Ουάτσον, Αλμαν, Μούρτος, Λεγκίκας, Κουζέλογλου, Νταϊμ, Ντέιβις, Ντεκόζι, Γερομιχαλός, Άουτλο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News