Παναθηναϊκός - Λαύριο κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 94-83 (Highlights/vid)

Πρώτο βήμα για το νταμπλ!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο εγχώριο πρωτάθλημα μπάσκετ. Αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ το Λαύριο (3/6, 20:00), θέλοντας να κάνει το 1-0 και να βάλει γερές βάσεις για ακόμα ένα νταμπλ στην Basket League.

Ο Εξάστερος άφησε εκτός συνέχειας την ΑΕΚ στην προηγούμενη φάση, με σκορ 3-1. Το καθήκον του έκανε απλά ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ στα ημιτελικά και όταν σοβαρεύτηκε στο 4ο παιχνίδι καθάρισε την Ένωση στο τελευταίο δεκάλεπτο και προκρίθηκε με 3-1 νίκες.

Το Παναθηναϊκός – Λαύριο μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Ύμνοι Κάτας για Παπαπέτρου:

«Μία πολύ σκληρή σειρά, γιατί παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, τους κρατήσαμε στους 71 πόντους. Το σημαντικό είναι όταν βρεθήκαμε πίσω με εννέα πόντους, οι παίκτες μου έδειξαν την δέσμευση στο επιθετικό κομμάτι και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. 

Παναθηναϊκός – Λαύριο κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε μία δύσκολη ομάδα, δίνει αξία στη πρόκρισή μας. Όταν μείναμε πίσω με εννέα πόντους, ο Παπαπέτρου μας πήρε στις πλάτες του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News