Παναθηναϊκός: «Λαβράκι για αντι-Μαουρίσιο»

Παναθηναϊκός: «Λαβράκι για αντι-Μαουρίσιο»

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί δεδομένα το προσεχές καλοκαίρι (και) για την απόκτηση κεντρικού χαφ, δεδομένου ότι αποχωρεί ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα (πιθανότατα για κλαμπ της Αραβίας) και ήδη στο “τριφύλλι” έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες την προεργασία τους και το “τσεκάρισμα” της αγοράς.

Σύμφωνα με τη Sportday, μία απ’ τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και “κυκλώσει” οι “πράσινοι” είναι ο Ισπανός χαφ της Λας Πάλμας, Φάμπιο Γκονζάλεθ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου απ’ την ομάδα των Κανάριων Νήσων.

Το όνομά του είχε “παίξει” πριν από εβδομάδες στα ισπανικά ΜΜΕ, που ενέπλεκε μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό και τη Λέγκια Βαρσοβίας, με τον Ισπανό να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι “πράσινοι” παρακολουθούν μέσω του τμήματος σκάουτινγκ τον 25χρονο μέσο, ο οποίος είναι “γέννημα-θρέμα” της Λας Πάλμας και μέτρησε τρεις “γεμάτες” σεζόν με 83 συμμετοχές και 3 ασίστ στη LaLiga2. Είναι καθαρό “8άρι” που μπορεί να “ακουμπήσει” πάνω του με ασφάλεια η μπάλα και υπό προϋποθέσεις μπορεί να “υπηρετήσει” και το “6”.

Η περίπτωσή του ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, με τον Γκονζάλεθ να είναι ένα απ’ τα ονόματα που βρίσκονται στην πρώτη “short-list” των υποψηφίων κεντρικών χαφ για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Τις τελικές αποφάσεις για όλα βεβαίως θα τις πάρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που μελετά εξονυχιστικά όλες τις περιπτώσεις που έρχονται στα χέρια του απ’ το τμήμα σκάουτινγκ του “τριφυλλιού”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News