Παναθηναϊκός: «Λαβωμένος» ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: «Λαβωμένος» ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Χωρίς δύο από τα καλοκαιρινά του αποκτήματα αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Λεωφόρου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ στο κρίσιμο ματς της 9ης αγωνιστικής κόντρα στο Τριφύλλι.

Μπορεί οι Θεσσαλονικείς – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – να παίξουν σε άδειο γήπεδο χωρίς την παρουσία φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός θα κληθεί να επιλύσει σημαντικά θέματα στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Μιτρίτσα υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί προσαγωγό και θα μείνει εκτός για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Από την άλλη, ο Σίντκλεϊ έχει θλάση στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και θα λείψει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ως γνωστός, εκτός θα παραμείνει ο Ολιβέιρα.

Στον αντίποδα, δεν αποκλείεται να έχει «μπει» στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Σένκεφελντ, αλλά και ο Μακέντα.

Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 7 Νοεμβρίου, ακριβώς πριν τη διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News