Παναθηναικος - Λαρισα Live Streaming | Superleague 2020/21

Παναθηναικος - Λαρισα Live Streaming

Παναθηναικος – Λαρισα Live Streaming

Παναθηναικος – Λαρισα Live Streaming: Να την «καθαρίσει» από την αρχή

Μπορεί το διπλό στη Ριζούπολη να ήρθε με περιπέτεια, αυτό όμως λίγη σημασία έχει για τον Παναθηναϊκό καθώς το ζητούμενο αυτό το διάστημα είναι οι νίκες κι ας μην συνδυάζονται με εντυπωσιακές εμφανίσεις. Αυτό είναι που χρειάζεται το τριφύλλι στο παιχνίδι με την Λάρισα στην Λεωφόρο (10/1, 19:30).Παναθηναϊκός Live Streaming

Αναγκασμένος να στερηθεί για άλλη μια αναμέτρηση τον βασικό του κορμό στην μεσαία γραμμή (χωρίς Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες) είναι ο Παναθηναϊκός του Λάζλο Μπόλονι. Ταυτόχρονα στον ήδη απόντα δεξιό μπακ Σάντσες, προστίθεται και ο Ζαγαρίτης που αποβλήθηκε και είναι τιμωρημένος.

Παναθηναικος – Λαρισα Live Streaming

Βέβαια, οι πράσινοι έβγαλαν νέους πρωταγωνιστές τη περασμένη αγωνιστική, όπου δίπλα στον σταθερά καλό Αλεξανδρόπουλο διακρίθηκαν οι Αθανασακόπουλος και Ιωαννίδης. Απέναντι στην Λάρισα ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί πάνω κάτω στην ίδια ενδεκάδα με 1-2 αλλαγές και η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να κρατήσει επαφή με την τετράδα. Η νίκη του Παναθηναϊκού με προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 2.50.

Οι πράσινοι είναι στην 5η θέση 22 βαθμούς  και την επόμενη αγωνιστική παίζουν «τελικό» στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, στο οποίο ο Μπόλονι αναμένεται να έχει επιστροφές, με αυτή του Μαουρίσιο να θεωρείται δεδομένη. Οι κίτρινοι έχουν 10 πόντους παραπάνω και τη Δευτέρα παίζουν στην έδρα τους ΠΑΣ.

Για τον Παναθηναϊκό πέρα από τα προβλήματα υπάρχει και το θετικό της υπόθεσης που είναι ότι η φετινή ΑΕΛ στερείται πολύ σε ποιότητα και αναλώνεται κυρίως στην άμυνα. Το λάθος του πρώτου γύρου όπου το τριφύλλι κάθισε πάνω στο… 1-0 και δεν το «καθάρισε» δεν πρέπει να επαναληφθεί, γιατί στο Αλκαζάρ ισοφαρίστηκε και πέταξε δύο βαθμούς. Η περίπτωση να συνδυαστεί νίκη του Παναθηναϊκού με ταυτόχρονη επίτευξη τριών ή περισσότερων τερμάτων συνολικά στον αγώνα πληρώνει με 2.80.

Παναθηναικος – Λαρισα στοίχημα

Μεγάλο φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει λίγο παραπάνω από 1,6 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να μη δέχεται γκολ στο ματς. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναικος – Λαρισα Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News