Παναθηναϊκός - Λάρισα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Κάτας: «Ήταν από τους βασικούς λόγους που κερδίσαμε»

Συνεχίζει ακάθεκτος προς τον τελικό ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λάρισα στο ΟΑΚΑ (19:45), για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Basket League. Το σύνολο του Γιώργου Βόβορα «σκούπισε» άνετα τον Άρη στα προημιτελικά (2-0), παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Μεσοβδόμαδα, είχε σταθερή παρουσία στο Αλεξάνδρειο και με το εμφατικό 85-65 έκανε την καλύτερη δυνατή… προπόνηση ενόψει της συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός «σφράγισε» την πρόκριση του για τα ημιτελικά για 28η φορά στις 30 σεζόν του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ήταν απών μόνο μία φορά -αφού το 2020 δεν διεξήχθηκαν τα πλέι οφ- το 1997 όταν αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ με 1-2 αν και είχε το πλεονέκτημα της έδρας. Από την πλευρά της η Λάρισα βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να το ευχαριστηθεί.

Παναθηναϊκός – Λάρισα με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:45. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Λάρισα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

«Θα δώσουμε τη συγκέντρωση μας στη Λάρισα, μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Χτίζουμε τη νοοτροπία μας, την αμυντική, θέλουμε να προχωρήσουμε και να δώσουμε μια μεγάλη μάχη στον τελικό. Ήταν από τα πρώτα παιχνίδια που είμαστε σχεδόν πλήρες και βρίσκουμε τα πατήματά μας. Θέλουμε να πάμε στους τελικούς και όπως ορίζει η ιστορία του Παναθηναϊκού να δώσουμε τη μάχη μας», το σχόλιο του Γιώργου Βόβορα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News