Παναθηναϊκός - Λάρισα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 62-68 (Highlights/vid)

Έτοιμος για το «2/2» με Βόβορα ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Λάρισα για την 23η αγωνιστική της Basket League (17:00), με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι αλλαγές στο στρατόπεδο των «πρασίνων» αφύπνησαν την ομάδα, που έβγαλε αντίδραση κόντρα στο Λαύριο (91-82). Ο Γιώργος Βόβορας πρόσθεσε επιθετικές «πινελιές» στο σύνολό του, από το οποίο ξεχώρισαν Παπαπέτρου και Μέικον, που σημείωσαν από 21 πόντους.

Με αυτό τον τρόπο, ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε με νίκη την 2η παρουσία του στον πάγκο του «εξάστερου», ωστόσο δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης. Η Λάρισα αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, πέφτοντας με ψηλά το κεφάλι (93-84).

Παναθηναϊκός – Λάρισα με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Λάρισα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Ήταν τέσσερις μέρες δύσκολες όπου έγιναν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Προσπαθήσαμε να δώσουμε ψυχολογική ώθηση στα παιδιά στα αποδυτήρια, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, πάμε βήμα-βήμα να χτίσουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι στα play-offs. Η παρουσία στους τελικούς είναι στόχος, από εκεί και πέρα, πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση», το σχόλιο του Γιώργου Βόβορα μετά το ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News