Χωρίς Παππά η δωδεκάδα με Λάρισα

Παναθηναϊκός- Ζενίτ: 96-81(Highlights/vid)

Δείτε τους δώδεκα που επέλεξε ο Ρικ Πιτίνο για το παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θέλει να… επουλώσει τις πληγές μετά τις δύο σερί ήττες από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και το ματς με την Λάρισα (17:00, CosmoteSport 4) προσφέρεται για ένα καλό… ξέσπασμα, πριν την «διπλή» αγωνιστική της Euroleague και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (3/3).

Νοκ άουτ είναι ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ενώ το ίδιο συμβαινει και με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Επίσης, εκτός δωδεκάδας είναι ο Νίκος Παππάς και φυσικά ο Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παπαγιάννης ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση και μολονότι αρχικά είχε δηλωθεί στη δωδεκάδα, τελικά έμεινε εκτός, με αποτέλεσμα ο Ρικ Πιτίνο να έχει 11 διαθέσιμους παίκτης στο σημερινό ματς με τη Λάρισα.

Αναλυτικά η 12αδα του Παναθηναϊκού: Ράις, Ράουτινς, Παπαπέτρου, Περσίδης, Παπαδάκης, Τζόνσον, Μήτογλου, Ουάιλι, Καλάθης, Φριντετ, Τόμας

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News