Παναθηναϊκός - Λαμία: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Λαμία κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός – Λαμία κανάλι ώρα: Την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Λαμία στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου.

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του μια πειστική εμφάνιση απέναντι στη Λαμία, μια ομάδα, η οποία χάνει κάθε φορά που επισκέπτεται τον Παναθηναϊκό.

Οι Κολοβός, Μολό, Κότσαρης, Σένκεφελντ, Δώνης και Γιόχανσον θα απουσιάσουν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επιστρέφουν οι Ζαχίντ και Κουρμπέλης, κανονικά ο Μπουζούκης.

Το «τριφύλλι» θέλει να ξεπεράσει την ισοπαλία στο Βόλο και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να μπει για τα καλά σε τροχιά πλέι οφ.

Παναθηναϊκός – Λαμία κανάλι ώρα | Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 στις 19:30.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Αποστολάκη:

-Για τις ευκαιρίες που παίρνει απ’ τον Γιώργο Δώνη:

«Θεωρώ ότι η περυσινή σεζόν ήταν για μένα μεταβατική. Αλλαξα θέση, έμαθα αυτή τη θέση καλύτερα και γενικώς έμαθα περισσότερα πράγματα για το αντρικό ποδόσφαιρο σε σχέση με την ακαδημία.

Αισθάνομαι πιο έτοιμος, πιο ώριμος, πήρα εμπειρίες και είμαι έτοιμος να πάρω περισσότερα παιχνίδια και να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο».

-Για το πώς άλλαξε θέση κι αν είχε παίξει στην ακαδημία ως δεξιός μπακ: 

«Όχι ποτέ δεν είχα παίξει ως μπακ, πάντοτε δεξί χαφ, αλλά και 8άρι και 10άρι. Χρειαζόταν προσαρμογή για να παίξω καλύτερα στο αμυντικό κομμάτι για τη θέση του μπακ.

Δουλεύουμε πάρα πολύ στο ατομικό κομμάτι, θεωρώ πως έχω βελτιωθεί σε σχέση με πέρσι για να παίξω καλύτερα τη θέση.

Είναι πιο δύσκολο να παίζω εκεί που έπαιζε ο πατέρας μου, γιατί έπαιζε δεξί μπακ, πριν μεταφερθεί στο κέντρο.

Θυμάμαι πέρσι πως ήρθε ο κόουτς στην προετοιμασία, αφού λογικά είχε δει πράγματα σε μένα. Μου είπε πως θα παίξω δεξί μπακ. Ήταν λίγο δύσκολο βέβαια, αλλά νομίζω πως αυτό βγήκε σε πολύ καλό για μένα.

Το είπα στον πατέρα μου και χάρηκα πάρα πολύ γιατί ξέρει πολύ καλά τη θέση».

-Για το πόσο τον έχει βοηθήσει ο Στράτος Αποστολάκης;

«Ναί, με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι αυστηρός κριτής, πάντα με βοηθούσε και αναλύαμε τα παιχνίδια που βλέπαμε στην τηλεόραση. Πάντα είναι μία έξτρα συμβουλή, πέρα από αυτή των προπονητών.

-Αν είναι δύσκολο που έχει το όνομα Αποστολάκης και κουβαλά την ιστορία του ονόματος:

«Θεωρώ πως για το όνομα που έχει ο καθένας μας πρέπει να είναι υπερήφανος. Όλα τα παιδιά θα πρέπει να είναι.

Εγώ είμαι περήφανος για όσα έχει κάνει ο πατέρας μου, το ίδιο και ο Χρήστος για τον δικό του πατέρα. 

Δεν θέλω να συγκρίνομαι, άλλο ο πατέρας κι άλλο ο γιος. Θα προσπαθήσω να κάνω την δική μου καριέρα και στο τέλος θα δούμε τι έχω κάνει».

-Για το πότε «έβγαλε» από πάνω του το «ο γιος του Στράτου»;

«Ίσως στο ματς με τον Παναιτωλικό, που έπαιξα για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα, αλλά «οκ». Παντού γράφουν «ο γιος του Στράτου»…».

-Αν είναι ευκαιρία που θα αγωνιστεί ως βασικός:

«Ναι είναι ευκαιρία. Οπως κάνω πάντα, είμαι έτοιμος να παίξω όπου και όπως θέλει ο προπονητής. Έχως τρομερή σχέση με τον Ματίας (Γιόχανσον). Με βοηθάει, με συμβουλεύει κι έχω πάρει πολλά από εκείνον».

-Αν υπάρχει σκέψη για άτυπη ρεβάνς από την Λαμία;

«Εμείς θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και με καλό ποδόσφαιρο θα είναι ακόμα καλύτερα».

-Πού θα κριθεί το ματς του Σαββάτου, με δεδομένο το πρόβλημα στο γκολ:

«Είναι μάλλον θέμα αυτοπεποίθησης. Αν βάλουμε 1-2 γκολ θα φύγει το βάρος, ο επιθετικός αν δεν σκοράρει πιέζεται και είναι λογικό.

Γενικότερα ό,τι ψάχνεις έρχεται πιο πολύ δύσκολα. Όμως είμαστε Παναθηναϊκός, είμαστε αήττητοι στα ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό παίξαμε καλά, με την ΑΕΚ το ίδιο και κερδίσαμε το ματς, με τον ΠΑΟΚ δεχτήκαμε γκολ στο 96’. Δείχνουμε το μέταλλο της ομάδας.

Όμως είμαστε και άτυχοι σε κάποια ματς, όπως με την Ξάνθη, την ΑΕΛ, με τον Βόλο».

-Αν είναι θέμα ατυχίας το «κρύο-ζέστη» στα αποτελέσματα:

«Δεν μπορώ να το πω εγώ αυτό. Θεωρώ ότι είναι και θέμα ατυχίας. Βλέπουμε σε ματς να σουτάρει ο αντίπαλος και να πηγαίνει η μπάλα μέσα.

Όπως και σε εμάς πέρσι, είχαμε λίγες τελικές, αλλά κερδίζαμε.

Έχουμε καλούς επιθετικούς, καλή κατοχή μπάλας και δεν αγχώνομαι γιατί βλέπω τι δουλειά κάνουμε. Κάποια στιγμή θα γυρίσει».

-Αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός είναι είναι στην πρώτη εξάδα:

«Πιστεύω πως θα είμαστε. Αν δεν είμαστε, πιστεύω θα είναι μεγάλη αδικία. Ισως να είμαστε και πιο πάνω στο τέλος».

-Τι γίνεται με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του:

«Τελειώνει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι, υπάρχει καλή θέληση κι από τις δύο πλευρές, αλλά δεν το σκέφτομαι. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και να βελτιωθώ, να πάει καλά η ομάδα. Δεν κοιτάζω το θέμα της ανανέωσης αυτή τη στιγμή».

-Τι θέλει ο ίδιος:
«Εγώ μεγάλωσα εδώ από παιδάκι. Εδώ έπαιξα ποδόσφαιρο, όταν ο πατέρας δούλευε εδώ, ερχόμουν παιδάκι και ήμουν με τους παίκτες. Θέλω να παραμείνω, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες».

-Αν μένουν απλώς τα τυπικά:
«Όχι δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Σας είπα πως εγώ επικεντρώνομαι στην ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News