Παναθηναϊκος - Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/2)

Παναθηναϊκος - Λαμια Live Streaming

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming | Panathinaikos – Lamia Live Streaming: Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός. Και στην εντός έδρας αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League με αντίπαλο τη Λαμία η νίκη είναι «μονόδρομος».

Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά φέτος έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας και για να μην χάσουν την επαφή τους με αυτή πρέπει να αντιδράσουν. Μόνο έτσι θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αλλά και τη δύσκολη έξοδο της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.




Ο Παναθηναϊκός στον β’ γύρο του πρωταθλήματος είναι σκιά του καλού του εαυτού. Το γεγονός ότι μετράει 3 ήττες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα), 2 ισοπαλίες (ΟΦΗ, Ιωνικό) και μόλις δύο νίκες (Λεβαδειακό και ΠΑΣ) αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Οι «πράσινοι» μέσα σε 7 παιχνίδια πέταξαν στα «σκουπίδια» ότι έχτισαν στον πρώτο γύρο που ολοκλήρωσαν αήττητοι. Από το +8 βρέθηκαν από την ΑΕΚ βρέθηκαν στο -2 και στη 2η θέση μετά την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Μάλιστα, πλέον νιώθουν… καυτή και την ανάσα των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που βρίσκονται στο -3.

Στην Τρίπολη το ματς στράβωσε για τα καλά για τον Παναθηναϊκό όταν ο Κουρμπέλης σε διάστημα έξι λεπτών δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτα και αποβλήθηκε στο 33’. Ο Αστέρας χωρίς να κάνει πολλά πράγματα πάνω στο χορτάρι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με σουτ του Μπαρτόλο (88’). Super LeagueΕλλάδας Live Streaming




Τι είπαν Γιοβάνοβιτς και Κουρμπέλης

Ο Κουρμπέλης ήταν ο μοιραίος και με τη λήξη της αναμέτρησης ζήτησε συγνώμη για την ενέργειά του. Μέσα στην εβδομάδα, η διοίκηση τον τιμώρησε με πρόστιμο 20.000 ευρώ για αντιαθλητική συμπεριφορά. Ο αρχηγός του τριφυλλιού βγήκε μπροστά και παραδέχτηκε το λάθος που έκανε. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά και να πάρω θέση για τον αγώνα. Άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες και την πλήγωσα. Δέχομαι την όποια κριτική και τα πάντα για την αποψινή ήττα. Εγώ φταίω».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Τρίπολη είδε εκ νέου τους Σπόραρ και Παλάσιος να βρίσκονται σε ρηχά νερά, ενώ υπάρχει προβληματισμός και για την εικόνα του Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος δεν βοήθησε και εμφάνισε σημάδια κούρασης στα τελευταία παιχνίδια. Ο coach του «τριφυλλιού» χρησιμοποίησε τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα (Μαντσίνι, Κλάινχαϊσλερ) μετά το 75’ και το γεγονός ότι δεν θέλησε να ρισκάρει τελικά του γύρισε «μπούμερανγκ».

Πάντως, ο Σέρβος προπονητής παρότι βλέπει την ψυχολογία όλων να είναι στο ναδίρ, πιστεύει ότι η ομάδα του θα ξαναβρεί το δρόμο της και θα ξεκινήσει αντεπίθεση. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε παραμονές του αγώνα.

«Με τον Αστέρα δεν κινδυνεύσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε και το παιχνίδι όπως θα κάναμε με έντεκα παίκτες. Δεν αξίζαμε να χάσουμε από τη μοναδική επίθεση του Αστέρα δεχθήκαμε γκολ, ενώ μπορούσαμε να βρούμε γκολ σε κάποιες τελικές προσπάθειές μας.

Υπάρχει προβληματισμός. Ήμασταν η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα για μεγάλο διάστημα. Όταν δέχεσαι τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, προβληματίζεσαι. Υπάρχουν πολλά ματς μέχρι το τέλος. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλούς παικτες και θα αντιδράσουμε.

Δεν μπορώ να μιλήσω για κοιλιά. Αλλά σίγουρα είναι μία κακή περίοδος αγωνιστικά και βάσει αποτελεσμάτων».Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming: Αναβρασμός στην Λαμία

Η Λαμία στοχεύει σε παραμονή στην κατηγορία και ψάχνει εναγώνιος πόντους σωτηρίας. Ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας ξεχειλίζει μετά τις τελευταίες εμφανίσεις. Η εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι των ουραγών (0-2) από τον Ιωνικό, εκτόξευσε τον δείκτη απογοήτευσης στο κόκκινο. Οι φίλαθλοι ζήτησαν εξηγήσεις και την Τετάρτη ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Καζναφέρης, υπέβαλλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή.

Στον γενικό αναβρασμό που υπάρχει ο προπονητής της Λαμίας, Σάββας Παντελίδης, συνέστησε ψυχραιμία. Διαβάστε τι είπε ο έμπειρος τεχνικός.

«Ότι και αν προσπαθήσεις να αναλύσεις με βάσει την ποδοσφαιρική λογική δεν θα βρεις τι φταίει σήμερα. Ασφαλώς και είναι οδυνηρή η ήττα από τον Ιωνικό, αλλά δεν ήρθε το τέλος. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Βλέποντας το πρώτο ημίχρονο, δεν μπορώ να πιστέψω πως γίνεται να πήγαμε στο ημίχρονο με δύο γκολ σε βάρος μας. Και όμως χάθηκε το ματς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά μας περιμένει αρκετή δουλειά κι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming: Το μήνυμα της ΠΑΕ για τα 115α γενέθλια

Ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει σήμερα 115 χρόνια ζωής και η «πράσινη» ΠΑΕ με αφορμή τα γενέθλια του Τριφυλλιού έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα. Αναρτώντας φωτογραφία με εμβληματικές μορφές της ομάδας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ευχήθηκε για την συμπλήρωση 115 χρόνων από την ίδρυση του Τριφυλλιού. Διαβάστε τι αναφέρει το μήνυμα της ΠΑΕ.

«Ο Παναθηναϊκός μας συμπληρώνει σήμερα 115 χρόνια ζωής! 115 χρόνια οι ζωές μας, οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, έχουν αποκτήσει άλλο νόημα, άλλο χρώμα. Χρόνια μας πολλά».

Αντωνιάδης: «Το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου ο Παναθηναϊκός»

Με αφορμή τα 115ά γενέθλια του «τριφυλλιού» ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε και εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός αποτελεί αναπόσπαστο και μεγάλο κομμάτι της ζωής του. Διαβάστε τι είπε.

Τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για τον ίδιο: «Ο Παναθηναϊκός είναι όλη μου η ζωή. Εγώ που ήρθα το 1968 στην Αθήνα από την Ξάνθη, μετά το οικογενειακό περιβάλλον και την πατρίδα μας βάζω πάνω απ΄όλα τον Παναθηναϊκό. Κάθε Κυριακή είμαστε δίπλα του στο γήπεδο κι ασχολούμαστε κάθε μέρα μαζί του.

Τι θα γίνει με το γήπεδο, τις μεταγραφές, την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, γιατί εκτροχιαστήκαμε από την πρώτη θέση. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Η ποδοσφαιρική καριέρα μου συνδέθηκε και ταυτίστηκε με τον Παναθηναϊκό».

Για την κορυφαία στιγμή που έζησε ως παίκτης του Παναθηναϊκού: «Η μεγάλη πορεία και η συμμετοχή στον αξέχαστο τελικό του Γουέμπλεϊ. Ένας από τους πρωταγωνιστές εκείνης της ομάδας ήμουν κι εγώ. Φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω πως υπήρξα και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης εκείνη τη σεζόν, κάτι που έχει συμβεί μόνο μία φορά με Έλληνα ποδοσφαιριστή. Εκτός από το Γουέμπλεϊ τεράστια στιγμή ήταν και η συμμετοχή στο Διηπειρωτικό Κύπελλο».

Το πιο σπουδαίο γκολ που πέτυχε με το «τριφύλλι»: «Στο Γκούντισον Παρκ κόντρα στην Έβερτον. Οι Άγγλοι μας έπαιζαν μονότερμα κι όμως εμείς με δικό μου γκολ καταφέραμε να προηγηθούμε. Με το που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα συμπληρώθηκε ένα ντόμινο απίστευτων συμπτώσεων, αφού στις 9 Μαρτίου, το Νο.9 του Παναθηναϊκού, με το 9ο γκολ της καριέρας του στη διοργάνωση, 9 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, με το ρολόι του γηπέδου να δείχνει 9 το βράδυ ακριβώς!»

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming | Links: 

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/5_2_2023_17_00_panathinaikos_lamia/47-1-0-28553

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News