Παναθηναϊκός - Λαμία Live Streaming

Παναθηναϊκός - Λαμία Live Streaming 14/12/2019 | σήμερα

Παναθηναϊκός – Λαμία Live Streaming

  • 24/1/2019 – 19:30
  • ΟΑΚΑ
  • Cosmote TV 1

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποφύγει το περσινό πάθημα και να κάνει βήμα πρόκρισης στους «8».

Οι «πράσινοι» φιλοξενούν τη Λαμία στις 19:30 στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Φθιωτών ώστε να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Έχοντας επιπλέον στο μυαλό τους τις… ζημιές που έχουν κάνει οι φιλοξενούμενοι τα τελευταία χρόνια, πέραν της νίκης στο πρώτο ραντεβού, με πρόσφατο παράδειγμα την ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά και τον περυσινό αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Παναθηναϊκός – Λαμία Live Streaming

Αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Δευτέρας σκοπεύει να κάνει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος σκέφτεται το 4-4-2 και το 4-4-1-1, με τον Μακέντα να έχει έναν εκ των Καμπετσή ή Βέργου να τον πλαισιώνει.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα και ο Ινσούα θα πάρει τη θέση του Οικονόμου αριστερά, δεξιά θα είναι ο Γιόχανσον. Κολοβέτσιος-Μαυρομμάτης θα είναι το δίδυμο στα στόπερ.

Χρήστος Δώνης και Κάτσε θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ. Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα κινούνται στα «φτερά».

Εκτός έχουν μείνει Μουνιέ, Άλτμαν, Οικονόμου, Τζανδάρης και Στάικος για διαφορετικούς λόγους.

Η αποστολή: Στην αποστολή για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία οι δύο παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμό.

Ενισχυμένος με δύο παίκτες που του έλειψαν πολύ στο ματς πρωταθλήματος τη Δευτέρα θα είναι ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου με τη Λαμία την Πέμπτη (19:30) στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του τους Κουρμπέλη και Ινσούα, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι στη 18άδα για τη ρεβάνς του 1-0 από την πόλη της Φθιώτιδας. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Πούγγουρας, Τζανδάρης και Μουνιέ.

Αναλυτικά: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής και Μακέντα.

Παναθηναϊκός – Λαμία Live Streaming: Με πίστη κόντρα στον Παναθηναϊκό η Λαμία

Έχοντας ως οδηγό τις πρόσφατες αναμετρήσεις που έκανε ζημιά στον Παναθηναϊκό, η Λαμία αντιμετωπίζει το «τριφύλλι» ΟΑΚΑ με στόχο να προστατέψει το 1-0 που έχει ως κάβα από το πρώτο παιχνίδι.

Με κάβα το 1-0 από τη Φθιώτιδα και με οδηγό τις πρόσφατες νίκες της επί του Παναθηναϊκού, η ομάδα του Μάκη Χάβου πάει στο Μαρούσι στις 19:30 (Cosmotesports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) για να πάρει πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στο «τριφύλλι».

Πάντως, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του Μπαράλες, Δημούτσο και Σαράνοφ, που έμειναν εκτός ώστε να πάρουν ανάσες εν όψει της κρίσιμης συνέχειας. Επιπλέον, δεν ταξίδεψε για Αθήνα ούτε ο Μπεχαράνο.

Στην απόλυτη ισορροπία η προϊστορία Παναθηναϊκού-Λαμίας:Μπορεί η ομάδα της Φθιώτιδας να ανέβηκε μόλις πέρυσι στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο έχει προλάβει να αντιμετωπίσει ήδη επτά φορές τον Παναθηναϊκό.

Τόσο πέρυσι, όσο και φέτος οι Φθιώτες κέρδισαν τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο στο παιχνίδι που έδωσαν στην έδρα τους και σήμερα το βράδυ θέλουν να ντουμπλάρουν τις προκρίσεις τους και να βρεθούν για δεύτερη σερί χρονιά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με προίκα το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Και τα τρία ματς που δόθηκαν πάντως με γηπεδούχο το Τριφύλλι, η μπίλια έκατσε στο… πράσινο. Δύο φορές για το πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο πέρυσι, όπου όμως το 1-0 στον επαναληπτικό δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει το κάζο ο Παναθηναϊκός, καθώς είχε ηττηθεί με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 1

Παναθηναϊκός – Λαμία Live Streaming

Το newspao.grθα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://www.sportingvideo.com/20190124/vv5c493d08c4dae5.77383354-2138046.html

http://www.sportingvideo.com/20190124/vv5c49c7b0781ae3.30776307-2138193.html

Παναθηναϊκός – Λαμία Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News