Ανεπίσημη ήττα και... «καμπανάκι»!

Ανεπίσημη ήττα και... «καμπανάκι»!

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Λαμία με το «0-1» να κρούει το… «καμπανάκι» ενόψει της συνέχειας της pre season για το «τριφύλλι».

Οι πράσινοι έχουν το άλλοθι ότι προσαρμόζονται ακόμη στους αγωνιστικούς τους ρυθμούς με παίκτες που έχουν αρκετό καιρό αποχής από τα γήπεδα. Η εμφάνιση με την Λαμία «προειδοποιεί» περισσότερο, παρά «ανησυχεί».

Η Λαμία προηγήθηκε στο σκορ στο 85ο λεπτό με πέναλτι, ύστερα από χέρι του Καραγιάννη. Ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι ακίνδυνος (όπως και με τον ΟΦΗ) με την μεγαλύτερη ευκαιρία να σημειώνεται στο 90+2 με τον Εμμανουηλίδη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Αντιθέτως, η Λαμία είχε δύο καλές ευκαιρίες με Καραμάνο και Ρόμανιτς στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα του δευτέρου.

Τα ατομικά λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν πολλά. Ο Πογιάτος είχε παράπονα στο πρώτο μέρος, σβήστηκαν κάπως τα κακώς κείμενα στο δεύτερο με την είσοδο του Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος βοήθησε αρκετά στη μεσαία γραμμή.

Το κέρδος του Παναθηναϊκού ήταν ο Καρλίτος, ο οποίος έκανε ανεπίσημα το ντεμπούτο του και στις λίγες μπάλες που πήρε, έδειξε την κλάση του. Μάλιστα, είχε και μια ωραία εκτέλεση φάουλ στην μοναδική εντός εστίας τελική του Παναθηναϊκού στο ματς.

Πολύ καλός παρουσιάστηκε ο Βέλεθ, ο οποίος ήταν και ο σωτήρας του «Τριφυλλιού» στο πρώτο ημίχρονο, καθώς απέκρουσε σίγουρο γκολ πάνω στην γραμμή. Φανερά ανέτοιμος ήταν στο ντεμπούτο του ο Φακούντο Σάντσες.

Να σημειωθεί πως το Παναθηναϊκός TV έκανε μια εξαιρετική μετάδοση και το επόμενο φιλικό της ομάδας έχει προγραμματιστεί στις 5 Σεπτέμβρη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News