Παναθηναϊκός - Λαμία κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία: Πάτησε τους γαύρους, Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Θέτει βάσεις πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:00), στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» μπαίνουν με τρομερή ψυχολογία στο ματς, καθώς προέρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-0). Το αποτέλεσμα ήρθε με γεμάτη εμφάνιση και αρκετά καλή μπάλα.

Με αυτό τον τρόπο, το αήττητο σερί έφτασε τους 7 αγώνες (4-3-0), με την άμυνα να βρίσκεται στα καλύτερά της στο διάστημα αυτό (5/7 μηδέν παθητικό). Η Λαμία παλεύει για την παραμονή και το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό. Και η παράδοση δεν είναι με το μέρος της ομάδας από την Φθιώτιδα, αφού στην Αθήνα δεν έχει κερδίσε ποτέ τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός – Λαμία με την σέντρα προγραμματισμένο για τις 19:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport1HD.

Παναθηναϊκός – Λαμία κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Είναι πάντοτε μεγάλη χαρά να κερδίζουμε τα ντέρμπι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι καλό το ότι κερδίζουμε, άλλα πρέπει να κάνουμε αρκετά πράγματα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετικοί. Αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη μας και μας έδωσαν μεγάλη χαρά. Μας βοήθησαν, δεν είχαμε πίεση και χάρη σε αυτούς μπορέσαμε και κερδίσαμε. Δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχουμε κάνει ποτέ αλλά σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που ελέγχαμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο αντίπαλος δεν έκανε κάτι εξαιρετικό και το γκολ που σημείωσε ήταν όπως όλοι είδαμε οφσάιντ. Ενδεχομένως, θα έπρεπε να είχαμε λίγο περισσότερη κατοχή στο transition παιχνίδι. Αν ήμασταν πιο συμπαγής σε κάποιες στιγμές δεν θα δίναμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να έχει την επιθετικότητα που είχε», το σχόλιο του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News