Παναθηναϊκός - Λαμία: Κανάλι, ώρα, ποιος περιγράφει

Το 50-50 τους ενοχλεί και φαίνεται!

Να σηκώσει κεφάλι θέλει ο Παναθηναϊκός μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με αντίπαλο την Λαμία προκειμένου να επιστρέψει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague. 

Μετά από μια φτωχή συγκομιδή 8 πόντων στον 2ο γύρο ο Παναθηναϊκός έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας και πλέον, θέλει μόνο νίκες, τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ώστε να ανακτήσει την ψυχολογία του.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 το απόγευμα σε μετάδοση στο κανάλι Cosmotesport 1 HD σε περιγραφή του Κώστα Ψάρρα.

Stoiximan Super League 2022-23. 21η αγωνιστική. Η ήττα στην Τρίπολη έφερε τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πλέον, οι ‘πράσινοι’ χρειάζονται τους 3 βαθμούς εντός έδρας με αντίπαλο τη Λαμία, για να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των 2 τελευταίων αγωνιστικών. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.

Προπόνηση και αποστολή για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Στο παιχνίδι με τη Λαμία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News