Παναθηναϊκός - Λαμία: «Έδειξε» ενδεκάδα ο Μπόλονι

Ότι έπρεπε, όταν έπρεπε, όπως έπρεπε!

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Λαμία το Σάββατο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Λαμία το Σάββατο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι έκαναν τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαβιέρ, Μπεκ και θεραπεία οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης.

Εκτός έμεινα οι τιμωρημένοι Βέλεθ και Χουάνκαρ, ενώ «μέσα» είναι και πάλι ο Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

«Έδειξε» ενδεκάδα ο Μπόλονι

Αναφορικά με τα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι ενόψει του αγώνα, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι στο Βόλο.

Εκτός βέβαια από τις αναγκαστικέ αλλαγές, λόγω τιμωριών (Βόλεθ-Χουάνκαρ).

Ο Διούδης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χατζηθεοδωρίδης. Πούγγουρας και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας και δεξιά ο Σάντσεθ. Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες στην μεσαία γραμμή. Στα φτερά της επίθεσης Καμπετσής, Αϊτόρ και στην κορυφή ο Ιωαννίδης. Θεση διεκδικεί και ο Μακέντα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News