Πογιάτος: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τη Λαμία

Πογιάτος: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τη Λαμία

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντάνι Πογιάτος έπειτα από τη λήξη του παιχνιδιού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λαμία.

“Στη διάρκεια του αγώνα υπάρχουν στιγμές που θέλεις να παίζεις καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίζαμε καλά, δεν σταθήκαμε καλά, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε καλύτερα.

Θα πρέπει να τονίσω ότι φτιάχνουμε μια νέα ομάδα. Παίκτες, προπονητής, όλοι νέοι…”.

“Εννοείται πως στη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν στιγμές που θες τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε καλύτερα αλλά πρέπει αν πω πως είμαστε μια νέα ομάδα και αυτό παίζει το ρόλο της”.

Η Λαμία θα είναι ένας αντίπαλος που παίζει με έναν τρόπο που θα αντιμετωπίσετε αρκετές φορές, ψάχνεται τρόπο για την καλύτερη αντιμετώπιση τέτοιων αντιπάλων:

“Βεβαίως είναι κάτι που το έχω υπόψιν μου. Θα υπάρχουν ομάδες που θα κάθονται πίσω, το έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές και για αυτό πρέπει να δουλέψουμε”.

Είναι το 4-3-3 το σύστημα που έχετε κατασταλάξει: “Για εμένα το σύστημα δεν είναι το σημαντικό αλλά η διάταξη στον αγωνιστικό χώρο και οι γραμμές. Το βασικό στοιχείο είναι να βλέπουμε σε ποιθα θέση συγκεκριμένα βρίσκεται ο κάθε παίκτης”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News