Παναθηναϊκός - Λαμία 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Παναθηναϊκός - Λαμία 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία. 

Είμαι σίγουρος πως το μυαλό όλων των Παναθηναϊκών ήταν περισσότερο στο Περιστέρι, παρά στη Λεωφόρο. Το Τριφύλλι στο ΓΗΠΕΔΟ έπαιξε σε δύσκολες συνθήκες και κέρδισε με 2-0 την Λαμία, ακόμα κι αν μην έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης.




Πρόκειται για μια νίκη με την οποία οι «πράσινοι» πρέπει να «χτίσουν» ψυχολογία για το ματς κόντρα στον Άρη, ενώ τους δίνεται επίσης, η δυνατότητα να ενσωματώσουν καλύτερα τις μεταγραφές (Κλεϊνχέισλερ – Μαντσίνι) τις επόμενες μέρες.

Αλμπέρτο Μπρινιόλι (9/10): Ο Ιταλός τερματοφύλακας ήταν ο κορυφαίος στο ματς με την Λαμία. Πιάνει δύο σουτ από Βέργο – Μαρτίνεθ, έχει συμμετοχή στο γκολ του Κλεϊνχέισλερ, ενώ κάνει άλλες δύο αποκρούσεις σε σέντρα σουτ του Ρόμανιτς και κεφαλιά του Βέργου.




Γιώργος Βαγιαννίδης (7/10): Καλή εμφάνιση από το νεαρό μπακ που ξεκλειδώνει την άμυνα της Λαμίας με την πάσα στον Ιωαννίδη στη φάση του γκολ. Γενικότερα είχε συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας, η οποία εξέφραζε τις επιθετικές της προσπάθειες κυρίως από τη μεριά του. Είχε και μια εκπληκτική σέντρα στο β’ ημίχρονο που δεν έκανε γκολ ο Ιωαννίδης.




Μπαρτ Σένκεφελντ (7/10): Βελτιωμένος ο Ολλανδός στόπερ σε σχέση με τα τελευταία ματς. Πιθανώς, η μικρή αποχή λόγω της κόκκινης κάρτας στο ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς και το πρόστιμο να λειτούργησαν ευεργετικά.

Ζβόνιμιρ Σάρλια (6/10): Αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα στο καλό 20λεπτο της Λαμίας, ωστόσο, για ακόμη μια φορά με τον Κροάτη βασικό, οι «πράσινοι» διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.

Τιμοτέους Πούχατς (6/10): Δεν ήταν αρνητικός, αλλά δεν έκανε το κάτι… παραπάνω. Είχε μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.




Ρούμπεν Πέρεθ (6/10): Δεν μπήκε καλά στο ματς, υπέπεσε σε ορισμένα λάθη, στη συνέχεια βελτιώθηκε και άρχισε να θυμίζει τον κανονικό Πέρεθ.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (6/10): Και ο Σλοβένος δεν έπαιξε στο… κόκκινο, βέβαια, δέχθηκε το εγκληματικό φάουλ για την κόκκινη κάρτα του Στάνκο.




Μπερνάρ Ντουάρτε (7/10): «Έφτιαξε» την ολική εικόνα του στις καθυστερήσεις με την ασίστ στον Σπόραρ. Κατά τα άλλα, ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να περάσει κάποια πάσα – κλειδί, ενώ αστόχησε από πλεονεκτική θέση σε μια φάση-φωτιά στο β’ μέρος.

Λάσλο Κλεϊνχέισλερ (6/10): Παρότι άνοιξε τον δρόμο της νίκης με γκολ σε ανυπεράσπιστη εστία, ο Ούγγρος δεν είχε κάποια άλλη αξιοσημείωτη στιγμή στο παιχνίδι και από ότι φαίνεται χρειάζεται χρόνο. Ίσως, δεν θα είναι τόσο αποδοτικός στη θέση του εξτρέμ, όσο στο «8-10». Βγήκε στο 60′ για το πέρασμα του Παλάσιος.

Ντανιέλ Μαντσίνι (7/10): Ο Αργεντινός στην πρώτη του εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και φάνηκε να βρίσκει παραπάνω τον ρόλο του στην ομάδα, καθώς και να ανταποκρίνεται στα ζητούμενα του προπονητή του. Αντικαταστάθηκε από τον Τσόκαϊ στο 81′.

Φώτης Ιωαννίδης (6/10): Μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Κλεϊνχέισλερ, ωστόσο, ο ίδιος έπρεπε να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη δεν «εκτέλεσε» ολομόναχος από σέντρα του Βαγιαννίδη, ενώ στη δεύτερη το τελείωμά του σε θέση για γκολ κατέληξε πάνω στον Σαράνοφ. Άφησε τη θέση του στον Σπόραρ στο 81′.




Σεμπαστιάν Παλάσιος (4/10): Ακόμα και στο διάστημα «11 εναντίον 10» ο Τούκου δεν κατάφερε να διακριθεί.

Ένις Τσόκαϊ (6/10): Στο τέταρτο που αγωνίστηκε, έδωσε τις μάχες του στο γήπεδο και «φρέσκαρε» τη μεσαία γραμμή της ομάδας με την είσοδό του.

Αντράζ Σπόραρ (7/10): Ακόμη κι αν κρίνεται ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βάλει το γκολ με ποικίλους τρόπους.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News