Παναθηναϊκός - Λαμποράλ Κούτσα 75-84 [Highlights-VIDEO]

Παναθηναϊκός - Λαμποράλ Κούτσα 75-84 [Highlights-VIDEO]

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τη Λαμποράλ Κούτσα με 84-75 και έμεινε εκτός συνέχειας στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα του Δημήτρη Διαμαντίδη

Ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» τις αδυναμίες του και γνώρισε την ήττα… σοκ για τρίτη φορά από τη Λαμποράλ Κούτσα. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 75-84, έμειναν εκτός ενώ οι Ισπανοί συνεχίζουν στο Final-4.

[ads2]

Τα πράγματα ήταν απλά πριν απ’ το τζάμπολ: Νίκη και πάλι σπίτι του ή… σκέτο σπίτι του. Ο κόσμος ήταν παρών, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε, αλλά δεν απέφυγε τη δεύτερη επιλογή.

Η εξαιρετική κι υποτιμημένη από πολλούς Λαμποράλ Κούτσα τον υποχρέωσε σε ό,τι ελάχιστοι πίστευαν πως μπορεί να γίνει και το τελικό 75-84 στο ΟΑΚΑ την έστειλε… σκουπάτη (3-0) στο Final 4 της Euroleague (Mercedes-Benz Arena, Βερολίνο, 13-15/5), όπου θ’ αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε (επίσης 3-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης).

Δείτε το βίντεο…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News