Παναθηναϊκός «Κυνηγάει» διπλοθεσίτη φορ - Εφτασαν προτάσεις, κρίνεται στο μπάτζετ

Παντρεύτηκε και πήγε αμέσως να δει τον Παναθηναϊκό!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου… ανοίγει σε περίπου έναν μήνα και ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα «ψωνίσει»!

Οι πράσινοι αναμένεται να κινηθούν για έναν μέσο, ο οποίος θα μπορεί να παίζει τόσο στο «6» όσο και στο «8» με τον Νιας να είναι ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Παράλληλα, ο Σένκεφελντ θα κρίνει την μεταγραφή στόπερ.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, ο Παναθηναϊκός ήδη αναζητεί έναν παίκτη που να μπορεί να προσφέρει στην επίθεση.

Τόσο ως εξτρέμ όσο και ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά ακόμα και στη θέση του σέντερ φορ. Ηδη εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- έχουν στείλει τις σχετικές προτάσεις τους στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να τις μελετήσουν και να ξεχωρίσουν αυτές που τους κάνουν.

Το αν θα κινηθούν ή όχι, θα εξαρτηθεί για κάποιον εξ αυτών και από το μεταγραφικό μπάτζετ που θα έχει το «τριφύλλι», αλλά και τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν καθώς και τα χρήματα που θα μείνουν διαθέσιμα για να δοθούν στις μεταγραφές, συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News