Παναθηναϊκός - Κύμη Live Streaming

Παναθηναϊκός - Κύμη Live Streaming

Παναθηναϊκός – Κύμη Live Streaming

Παναθηναϊκός - Κύμη Live Streaming

  • 13/03/2018 – 18:00
  • ΟΑΚΑ
  • Cosmote Sport 4 

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κύμη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League…

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Κύμη με στόχο να συνεχίσουν το απόλυτο σερί τους στη Stoiximan Basket League και να κάνουν πρόβα τζενεράλε ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα της Παρασκευής κόντρα στη Μάλαγα. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ματς, ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα. Λόγω των υποχρεώσεων στη Euroleague, αλλά και της… διαβολοβδομάδας που έπεται δεν ήταν δυνατό να αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μάικ Τζέιμς, Άντριαν Πέιν και Ματ Λοτζέσκι, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Εκτός της διάθεσης του Καταλανού τεχνικού είναι και ο τραυματίας Νίκος Παππάς.

Champions League και Αγγλία: Προγνωστικά στοιχήματος

«Ακολουθεί ακόμη ένα εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Κύμη, αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ομάδα που μετά τον μεταξύ μας αγώνα στον πρώτο γύρο είχε ανοδική πορεία, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία και να κοιτάζει πλέον ψηλότερα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Αν κάνουμε ό,τι και με τον Πανιώνιο δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Μετά τον αγώνα με την Κύμη ακολουθεί εκείνος με την Μάλαγα για την Ευρωλίγκα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και από εδώ και πέρα όλες οι αναμετρήσεις είναι κρίσιμες. Θα είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», έγραψε στο blog του ο Ντίνος Μήτογλου

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 18:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4

Παναθηναϊκός – Κύμη Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.youtube.com/watch?v=pjrF0SKm094

http://firstrowonly.eu/watch/634331/1/watch-panathinaikos-vs-gs-kymis.html

http://www.sportingvideo1.com/20180312/vv5aa6994d51d926.49637854-1927533.html

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News