Παναθηναϊκός - Κύμη Live Streaming

Παναθηναϊκός - Κύμη Live Streaming

Παναθηναϊκός – Κύμη Live Streaming

  • 8/5/2019 – 17:30
  • ΟΑΚΑ
  • Cosmote TV 4

Μπασκετική γιορτή σήμερα το απόγευμα (17:30) στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Κύμη για την τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Στο ΟΑΚΑ θα ολοκληρωθεί η κανονική περίοδο της Betshop Basket League για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Κύμη.

Οι “πράσινοι” έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ενώ μετρούν μόνο νίκες στην έδρας τους.

Η Κύμη είναι αυτή που ενδιαφέρεται βαθμολογικά περισσότερο για το παιχνίδι αφού μειονεκτώντας στις πιθανές ισοβαθμίες τόσο με το Ρέθυμνο Cretan Kings και με το Λαύριο Aegean Cargo, για να μην εξαρτάται από τα αποτελέσματα τους θα πρέπει να νικήσει στο ΟΑΚΑ.

Στην αντίθετη περίπτωση, θα την κρατήσει στην κατηγορία μόνο μία ήττα του Λαυρίου Aegean Cargo από τον Ήφαιστο.

Παναθηναϊκός – Κύμη Live Streaming

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του στη regular season της BasketLeague με το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής όπου υποδέχεται την Κύμη στο ΟΑΚΑ, στις 5:30μ.μ. λίγο πριν πάρει τον δρόμο για τα playoffs, μεπροορισμό το 38ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Το παιχνίδι θα έχει… εορταστικό χαρακτήρα χάρη σε όλα όσα έχει ετοιμάσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την ομάδα και τον κόσμο!

Αρχικά, σήμερα θα συνεχιστούν οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Μετά τους Απόστολο Κόντο, Τάκη Κορωναίο, Μιχάλη Κυρίτση, ΛιβέρηΑνδρίτσο, Κώστα Τσαρτσαρή, Γιώργο Καλαϊτζή και Νίκο Χατζηβρέττα, θα βραβευτεί ένας ακόμη παλαίμαχος αθλητής της ομάδας, ο Γιάννης Σιούτης.

Ο Γιάννης Σιούτης γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου του 1973 και ξεκίνησε την καριέρα του από το Μίλωνα Νέας Σμύρνης, στον οποίο αγωνίστηκε για μια δεκαετία. Ακολούθως πήρε μεταγραφή για τον Άρη, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς το 1997 και το κύπελλο Ελλάδας το 1998.

Το 2001 πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε την Ευρωλίγκα του 2002 στη Μπολόνια. Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Σιούτης αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ενώ το 2018 ανέλαβε προπονητής του εφηβικού τμήματος της ομάδας.

Ειδική τιμή για τον κόσμο!

Παράλληλα, όπως υπενθύμισε η «πράσινη» ΚΑΕ στον κόσμο της σήμερα υπάρχει γενική είσοδος 1 ευρώ για τον κόσμο: «Υπενθυμίζεται πως για το ματς με την Κύμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ορίσει γενική είσοδο 1€ θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για τη συνεχή παρουσία τους στο πλευρό της ομάδας και την στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια -και- της φετινής αγωνιστικής περιόδου!

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 4

Παναθηναϊκός – Κύμη Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://assia.tv/live2/gol-tv/?lang=rs

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News