Παναθηναϊκός: Κρίνεται η διπλή μεταγραφή - Τα νέα δεδομένα

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με τις φωνές του Ιβάν στην Κρήτη

4 μέρες έμειναν για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Παναθηναϊκός τρέχει για να ολοκληρώσεις τις μεταγραφές του.

Οι Πράσινοι στοχεύουν στην απόκτηση δύο χαφ όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Αρχικά, είναι σίγουρη η μεταγραφή ενός κεντρικού μέσου ο οποίος θα έρθει για να κερδίσει φανέλα βασικού και θα είναι παίκτης με αγωνιστικό ρυθμό. Μάλιστα, η μεταγραφή του θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο χαφ, αναμένεται να γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένας παίκτης νέος ο οποίος θα δώσει βάθος στο ρόστερ. Ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Γιόχαν Χοβέ.

Τέλος, οι άνθρωποι του Συλλόγου είναι σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με τους στόχους που έχει υποδείξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα.

Ο νέος… Τσέριν που τσεκάρει ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει να αποκτήσει τους παίκτες που χρειάζεται στη μεσαία γραμμή.

Όσον αφορά τον αναπληρωματικό χαφ ο οποίος θα προσθέσει βάθος στο ρόστερ της ομάδας, οι Πράσινοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Γιόχαν Χοβέ.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο 22χρονος Νορβηγός είναι παίκτης της Στρέμσγκοντσετ ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου λόγω της πολύ καλής τεχνικής του και μοιάζει πολύ στον Άνταμ Τσέριν.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του ενώ φέτος μετράει 8 γκολ και 2 ασιστ μέχρι τώρα και είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του στη Νορβηγία.

Το όνομα του υπάρχει σε πολλά μπλοκάκια ευρωπαϊκών συλλόγων ενώ το Τριφύλλι έχει μάθει τα πάντα για την περίπτωση του γνωρίζοντας το στάτους του αλλά και τα χρήματα που αξιώνει η ομάδα του.

Τέλος, να τονίσουμε ότι είναι κοινή επιθυμία ομάδας και παίκτη μια μεταγραφή που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χοβέ έχει μπει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News