Παναθηναϊκός: Κράτησε τον κορυφαίο του στο πινγκ πονγκ

Παναθηναϊκός: Κράτησε τον κορυφαίο του στο πινγκ πονγκ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον αθλητή πινγκ πονγκ ΑμεΑ Παντελή Χαρακλιά, ο οποίος παραχωρείται δανεικός και φέτος από τον ΠΑΣΚΑ.

Με μια σημαντική κίνηση ξεκίνησε τη μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός καθώς διατήρησε για μια ακόμα χρονιά στο έμψυχο δυναμικό του τον Παντελή Χαρακλιά.

Ο αθλητής του «τριφυλλιού» από την Άρτα έχει φέρει ως τώρα τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο τμήμα καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιος το ατομικό στην Τ10 και ήταν βασική μονάδα της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο ομαδικός τις κατηγορίες Τ8-10.

Αναμφίβολα ο Χαρκλιάς θα αποτελέσει και τη νέα χρονιά αιχμή του δόρατος για το «πράσινο» τμήμα που κατέλαβε φέτος την 8η θέση στη συνολική κατάταξη , ενώ θα προσπαθήσει να ενισχύσει και τις προσπάθειες του τμήματος παραμπάντμιντον, κάτι που δεν κατέστη δυνατό την περασμένη χρονιά λόγω του Covid.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Χαρακλιάς ανέφερε «Το να αγωνίζεται κάποιος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ευλογία. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και θα προσπαθήσω να πάμε την ομάδα ακόμα ψηλότερα σε συλλογικό επίπεδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News