Παναθηναϊκός: Κούρασε φέτος η υπερβολική εξάρτηση

Δύο νέα κρούσματα στον Παναθηναϊκό

Κούρασε φέτος η υπερβολική εξάρτηση του Παναθηναϊκού από το τρίο Νέντοβιτς-Παπαγιάννη-Παπαπέτρου.

Συνολικά η επίθεση σου περίμενε από τις μονάδες να δημιουργήσουν καταστάσεις για το σύνολο και δεν δημιουργούσε η ίδια για τη μονάδα.

Πώς να συμβεί αυτό από τη στιγμή που έχασκαν κενά στο «1 και στο 4»; Παρότι το κλαμπ έτρεξε άθλια σεζόν πρέπει να νιώθει τυχερό που οι κορυφαίοι του άσοι είναι δεμένοι στο Μαρούσι με συμβόλαιο.

Ο Νεμάνια θα συνεχίσει και του χρόνου παρότι έκανε κακούς τελικούς αφού στο σύλλογο ξέρουν ότι παρά την αύξηση του μπάτζετ κελεπούρια σαν τον Σέρβο δεν βρίσκονται εύκολα εκεί έξω και μάλιστα σε προνομιακή τιμή.

Η αλήθεια είναι πως ο πλάβι σταρ έχει έφεση να σκοράρει απέναντι σε πραγματικά καλές προσωπικές άμυνες έχοντας χτίσει με τα χρόνια έναν πύργο σιγουριάς και καλώς εννοούμενης …αλητείας που οπλίζει με θάρρος κερκίδα και συμπαίκτες.

Το δικό του αλέγκρο παιχνίδι δένει καλά με την αμυντική θωράκιση που παρέχουν οι δύο Έλληνες διεθνείς τους οποίους όμως ο σύλλογος πρέπει να βοηθήσει βάζοντας ανάμεσά τους συμπαίκτες που θα τους κάνουν να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Δυο χρόνια τώρα δείχνουν να παίζουν κουβαλώντας την ομάδα στους ώμους τους.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News