Παναθηναϊκός: Κώτσιρας για βασικός, κλείνει ο στόπερ, "λοκάρει" τον χαφ

Παναθηναϊκός: Κώτσιρας για βασικός, κλείνει ο στόπερ, "λοκάρει" τον χαφ

Το κουβάρι της μεταγραφής του Γιάννη Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό ξετύλιξε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σε θέματα «τριφυλλιού» τόνισε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δει από την ημέρα που ανέλαβε όλα τα παιχνίδια των «πράσινων» και φυσικά εκείνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ειδικά, λοιπόν, σε ένα παιχνίδι με τους Αρκάδες ξεχώρισε τον Κώτσιρα, τον οποίο από εκεί και πέρα είδε και σε άλλα ματς, για να σχηματίσει πιο ολοκληρωμένη άποψη. Συζήτησε κατόπιν την περίπτωσή του με τους συνεργάτες του, αφού θεωρεί πως μπορεί να του δώσει πολλές λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας, και αφού είχε αποφασιστεί από κοινού με τη διοίκηση να βάλουν ελληνικό στοιχείο στον Παναθηναϊκό, προχώρησε η μεταγραφή.

Όπως είπε ο Τάσος Νικολογιάννης, ο παίκτης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, αλλά όχι τόσο έντονα. Ουσιαστικά το όνομά του τέθηκε… ζεστά τις τελευταίες 20-25 ημέρες και έρχεται για να παίξει βασικός.

Σημείωσε, επίσης, ότι αν ο Σάντσεθ φέρει πρόταση και φύγει, και ο Μολό, με τον οποίο οι συζητήσεις για ανανέωση έχουν διακοπεί, επίσης αποχωρήσει, ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να πάρει και άλλο δεξί μπακ.

Επόμενη προτεραιότητα, ωστόσο, είναι να αποκτηθεί αριστεροπόδαρος στόπερ, αφού αυτήν τη στιγμή ο Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεσή του μόνο τους Φραν Βέλεθ και Αχιλλέα Πούγγουρα, ενώ ο Μπαρτ Σένκεφελντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Αυγούστου στις προπονήσεις, όπως και ο Κουρμπέλης, που μπορεί να παίξει στα μετόπισθεν, και θα χάσει και αυτός μέρος της προετοιμασίας. Μέχρι να φύγει για Ολλανδία, πάντως, η ομάδα, θα έχει αποκτηθεί στόπερ.

Τέλος, για κεντρικό χαφ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να είναι πολύ δυνατός, εξάρι περισσότερο και λιγότερο οκτάρι, γρήγορος, αλλά κυρίως πολύ δυνατός.

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News