Παναθηναϊκός: Κόπηκε ο Φετφατζίδης - Οι λόγοι

Σπάνια φωτογραφία: Ο Φετφατζίδης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (pic)

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Ντομίνγκο Μπλάνκο και την πρόθεση του Παναθηναϊκού στην περίπτωση του, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η λογική του Παναθηναϊκού είναι να πληρώνει ομάδες. Πέρυσι για παράδειγμα έδωσε τα λεφτά και αγόρασε τον Παλάσιος. Το να δώσει τα χρήματα στους ατζέντηδες του Μπλάνκο, είναι άλλο πράγμα. Δεν έχει να κάνει με το ποσό, αλλά έχει διαφορά. Γενικά είναι πιο περίπλοκη η κατάστασή του», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022/23, η οποία ξεκίνησε σήμερα από πλευράς «τριφυλλιού».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι είναι καλύτεροι οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την Stoiximan, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ αλλάζει χρώμα και το λογότυπο.

Ενώ ανέφερε ότι ο Φετφατζίδης προτάθηκε στους «πράσινους», αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε και εξήγησε τους λόγους που συνέβη αυτό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News