Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου Live Streaming

Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου Live Streaming

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου Live Streaming

Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου Live Streaming

  • 16/05/2018 – 17:00
  • ΟΑΚΑ
  • Cosmote Sport 4HD

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των Playoffs της Stoiximan.gr Basket League. Αυτή θα είναι η 3η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο των προημιτελικών της διοργάνωσης…

Συνέχεια στο «26-0» της regular season έχουν θέσει ως στόχο οι «πράσινοι», προκειμένου να βαδίσουν αήττητοι και με ψηλά το κεφάλι μέχρι τους τελικούς. Το πρώτο εμπόδιο είναι εκείνο του Κολοσσού, που πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ την τελευταία αγωνιστική.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και άπαντες έχουν τεθεί στην διάθεσή του. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό φεγγάρι τις τελευταίες εβδομάδες και οι παίκτες έχουν στείλει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι διψασμένοι για το 37ο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντίνος Μήτογλου στο blog του:

«Έτοιμοι για τα πλέι οφ,

Η ομάδα μας κατάφερε να κλείσει χωρίς ήττα την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος μετά τις τελευταίες της νίκες επί της ΑΕΚ και του Λαυρίου. Πέραν των αποτελεσμάτων, το καλό είναι ότι παίξαμε ωραίο μπάσκετ και δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα κριθούν τα πάντα.

Απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες, με εξαιρετική πορεία φέτος, τα πήγαμε πολύ καλά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Από αύριο αρχίζουν τα πλέι οφ, όπου κάθε λάθος πληρώνεται ακριβά. Αντίπαλός μας είναι ο Κολοσσός. Μια ομάδα που έχει καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία με πολλές συμμετοχές σε πλέι οφ τα τελευταία χρόνια.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και να κάνουμε το 1-0, προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους που θα έρθουν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Είναι δεδομένο πως απέναντι στον Κολοσσό θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα. Γενικά, δεν έχουμε το δικαίωμα να αντιμετωπίσουμε με χαλαρότητα κανένα παιχνίδι.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».

Στατιστικά

  • Έτοιμος για να μπει στην κορυφαία 10άδα των πασέρ της Stoiximan.gr Basket League είναι ο Νικ Καλάθης. Έχει 868 ασίστ και μπροστά του στη 10η θέση βρίσκεται ο Μανώλης Παπαμακάριος με 869.
  • Με τρία αμυντικά ριμπάουντ ο Τζέιμς Γκιστ θα γίνει ο 3ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού Superfoods μετά τους Βράνκοβιτς, Μπατίστ και Ράτζα που θα φτάσει τα 500.
  • Από έναν πόντο χρειάζονται Ίαν Βουγιούκας και Νικ Καλάθης για να φτάσουν τους 1.600 στην κατηγορία.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4HD

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://firstrowonly.eu/watch/652524/1/watch-panathinaikos-vs-kolossos-rhodes.html

http://firstrowonly.eu/watch/652524/2/watch-panathinaikos-vs-kolossos-rhodes.html

http://firstrowonly.eu/watch/652524/3/watch-panathinaikos-vs-kolossos-rhodes.html

http://www.sportingvideo3.com/20180516/vv5afb4db1178165.13284012-1975023.html

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News